Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Yeni listeye varim canim niyetim ayni
PiXiEE
penyez83

Bende katılıyorum niyetim aynı PiXiEE penyez83
Her seferinde bu ay katılmıcam işlerim yoğun yetiştiremiyorum diyorum ama yeni liste bildirimi gelince birden kararım değişiyo istek geliyo güç geliyo yaparım yetiştiririm diyorum. Resmen bağımlılık oldu bu gruplar bana Allah razı olsun sizlerden. İnşallah yarın gecenin hürmetinede Rabbim hepimziin dualarını kabul etsin. Buraya duam kabul oldu pes etmeyin sürekli dua ile isteyin yazabilmeyi Rabbim nasip etsin

PiXiEE canım içiii niyetine 70.000 Tevhid Hatmi tamamlandı ALLAH kabul etsin aminnnnnn

RABBİM cümlemizin ibadetlerini dualarını tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle kabul etsin aminnnnnn

La ilahe illallah duasını latıılırken çok tereddüt ettim sayı biraz fazlaydı yetiştirebilir miyim, eksik kalır mıyım diye, Allaha şükürler olsun, hepsini tastamam okudum, Rabbim öyle yardım ediyor ki, şükürler olsun, bütün hepsine hepsine katılmak istiyorum resmen bağımlılık, ne güzel şeylere vesile oluyorsunuz
İyi ki siz iyi ki penyez83 PiXiEE
Nefesim sağlığım yettiği sürece hep varım

Canlarım bir listemiz daha bitti çok sukur. Çok güzel şeyler yazmışsınız çok çok sağolun ahben sizlerde olduğu gibi bizde de alışkanlık yaptı. Hangi dua olsun şu olur mu bu olur mu şu dua bizi zorlarmi herkes okutabilr mi derken okunur inşallah deyip başlıyoruz dualara. Rabbim gönülden isteyenin yardımcısı oluyor. Katilimlariniz için hepjnize tesekkur ediyoruz. penyez83 ve benim hakkim helaldir sizlere sonraki listede görüşmek üzere canlarim

1- Efnanl
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6- Hali
7- G Gunduzguzell1
8- Freddy
9- zeyno genc
10- iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14- YagmurSendeanlarsn
15- MssPARE
16- Nevreste
17- RedGirl
18- Jawlensky
19- HejaR12
20- kavs-i kuzah
21- mucizemm27
22- ezgiisel
23- MMorsalkimm
24- Teach_Mavi
25- HALLEYS
26- afil
27- begonvil1985
28- Aktif Lora
29- sepulik
30- nursevdi
31- The
32- Bonus
33- Chocolita
34- penyez83
35- PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…