Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım ben hep isim yazardım ama bu ara rahatsızım biraz numarasını yazıyordum daha önce yazanları görmüştüm, kolay oluyor diye. Dikkat ederim tekrar isim yazarım kendi adıma kusura bakmayın. Dediğin gibi zaten okumayıp da okudum diyen varsa günahı boynuna.

Ahhh ahhh canım bugün yarın bende bi mesajı yazicam burda emek harcanıyor

Evet dualar hazırlıyoruz Allah rızası için paylaşıyoruz ama kendi niyetinin olduğunun bile farkında olmayanlar var

Niyetin okundu bitti yazdığımız da iki kelime yazmayanlar var

Okumalara başlamadan belki yüz kez duaların ortasında gidecekseniz girmeyin vebal hakka dediğimiz halde sanki burda hiç bir sey olmadı gibi davrananlar var

var da var bir kuralı bir düzeni var oysa niyetler bilinmeden nasıl okunup bağışlanıyor hayret

zeyno genc ve B blueandblue niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

Önceden numaraları yazınca da kabul ediyordun, o yüzden ben hep bu grupta numara yazıyordum çünkü etiketten daha kolay oluyor.
Bundan sonra kişi etiketi atarım.

zeyno genc ve B blueandblue niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

hep etiket yapıyordum ama son bi kaç bildirimi numara daha kolay oluyor diye öyle yaptım. Sıkıntı olacağını düşünmemiştim kusura bakmayın. Bundan sonra dikkat edicem

Canım özelde senden gelen bir mesaj yok bana gelse cevap yazardım özellikle tekrar kontrol ettim şimdi ayrıca önceden okursam ismine okuyorum sonrasında mutlaka niyetinide okuyup duasını ediyorum lütfen bu şekilde kimsenin kalbini karartma

Kendi niyetim icin ve B blueandblue arkadaşimin niyetlerimizede okudum bagişladim allah kabul etsin amin

Öncelikle vesile olan filizcim ve penyezim allah sizden razı olsun niyetime okuyan amin diyen arkadaşlarimdan da allah razı olsun amin

PiXiEE
penyez83

Ben yılladır dualara katılırım şimdiye kadar kimsenin vebaline girmedim eksik geç duasını etmedim çok şükür

PiXiEE seninle en son mesajlaşmamızı ekledim şimdi sana özeldende yazıcam lütfen bişey söylerken önce bi düşün asıl vebale giren sen oluyorsun

zeyno genc ve B blueandblue arkadaşlarımız için okudum Allah'ım kabul etsin.

PiXiEE MssPARE penyez83 telefondan yazdığım için altta sürekli reklam çıkıyor etiket yapmaya çalışıyorum ama bazen etiket yaparken kişilerin ismi birbirine çok yakın oluyor yanlış yazmamak için ya gün ya da numara yazıyordum keşke direk ithamda bulunmadan önce bi burdan yazsaydınız çok ayıp ettiniz gerçekten çok üzüldüm ne demek okumamak öyle bir vebale girecek olsam ne işim ver burda Allah korkum var çok şükür kimsenin hakkına girmem genellikle buraya gece yazıyorm bazen secdede oluyorum yazdığımda diğer günün kişisinede okuyorum ismiyle eğer niyetini paylaşmıssanız niyetine dua ediyorum hergün tam 11 de paylaşmıyorsnuz önden okursam gece girip niyetini tekrar okuyorum duasını ediyorum Allah şahidimdir başka ne diyebilirim ki..

zeyno genc B blueandblue iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…