Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım salı günü niyetleri paylaşılmadi. Hadi günleri karistirdin dicem ama isimlerde farklı. Paylaşılan niyetleri okuyor musun ? Çünkü paylaşılan niyetlerde isimlerde yazıyor.?
Çok kafama takıldı tekrar sayfaya baktım özelden mesajın yok ama bunu şimdi gördüm geriye gidip baktım etiket altta kalmış heralde görmemişim mesajda cevapsız kalmasın kimsenin içinde en ufak bi şüphe olsun istemem ne isim ne gün karıştı şimdiye kadar herkese tek tek okudum salı günü bu 2 arkadaş vardı 11 kadar bekledim okuduğumda niyetlerini paylaşmamıştınız ama sonrasında niyetlerinede ayrıca duasını ettim herkese ettiğim gibi

zeyno genc B blueandblue niyetlerine okudum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Yanlış kişiye atmışım mesajı bu konuda haklisin ancak daha önce yazdığım gibi niyetleri paylaşmadan okudum yaziyorsun mesela Çarşamba günü Perşembe icin okudum yazdın ki ben henüz Perşembe niyetlerini paylasmamistim. Salı günü öyle yaptığını söylüyorsun Perşembe de mi öyle yaptın? Niyetler paylasilmadan neden okudum yaziyorsun ki zaten onu da anlamadım canim

zeyno genc B blueandblue niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Yazmıştım ama tekrar yazayım 2 kere önceden okdum biri salı gününü arkadaşları için pazartesi gecesinden okudum diğeride bugün niyetleri paylaşmamıştınız evet önce ismiyle okudum sonrasında niyetine ayrıca dua ettim hepsininde kimsenin hakkına girmem kesinlikle bana normal gelmişti aslında ama bundan sonra gün içinde okur yazarım benim için sorun yok

Tamam canım lütfen durumu kişisel algılama daha öncede bu şekilde oldu gruptan da acaba mi diyen arkadaşlar oldu. Herkesin içinin rahat etmesi için duruma açıklık getirmiş olduk teşekkür ederim.

Okudum.

Peki... böyle yaptığınızı yazmazsanız biz nereden bileceğiz arkadaşım mutlulukbenihicbirakma

Niyetler paylaşılmadan "topiğe okudum şu güne " yazılmaz ki, hiç birimiz yazmıyoruz.

listede 46 kişi var eminim 30 kişi den fazla, Filizimm mssparemm ve ben dahil olmak üzere önceden salavat okuyup yedek yapıyoruz. niyetler paylaşıldıkça bağışlıyoruz.

Sizin mantığınızda önden okuyan herkes, topiğe şu günlere okudum yazalım.

Düzen takip bu şekilde karışır ve bu şekilde yazdığınızda ister istemez niyetlere okumadığınızı düşünürüz.

Şimdi niyetlere bağışladığınızı öğrenmiş olduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

zeyno genc ve B blueandblue için okudum Rabbim kabul etsin amin PiXiEE penyez83

zeyno genc ve B blueandblue için okudum Allah kabul etsin

PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…