Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

paeneperfectus iyilik_guzellik K KurkmantoluS niyetlerine okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

paeneperfectus iyilik_guzellik K KurkmantoluS niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Meteye Rabbim şifa versin inşaallah penyez83 PiXiEE

K KurkmantoluS iyilik_guzellik paeneperfectus için okudum PiXiEE penyez83

mutlulukbenihicbirakma cuma günü niyetlerini okudunuz mu tek siz kaldınız bildirim yapmayan

Okudum arkadaşlarımızın niyetlerine Allah kabul etsin,Allah bu mübarek gecenin hürmetine Adem Mete yi de tez kalıcı şifasına kavuştursun ,ailesine bağışlasın.

paeneperfectus iyilik_guzellik K KurkmantoluS arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin aminn
PiXiEE
penyez83

Niyetlere okudum Allah kabul etsin inş amin PiXiEE penyez83

Okudum arkadaşlarımızın niyetlerine Allah kabul etsin,Allah bu mübarek gecenin hürmetine Adem Mete yi de tez kalıcı şifasına kavuştursun ,ailesine bağışlasın.

Allahım binlerce kez razı olsun sizlerden de alıntı yapamadığım diğer kişilerden de. Bugünün hatrına rabbim güzel haberler duyup size güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Efendimiz Hz Muhammed sav in hatrına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…