Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

paeneperfectus iyilik_guzellik ve K KurkmantoluS kardeşlerimiz için okudum, Rabbim kabul etsin. Kandilimiz mübarek olsun

PiXiEE
penyez83

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim okuyan, vesile olan herkesten Allah razı olsun.

Berat Kandilimiz mübarek olsun.
Kendim, @ iyilik_guzellik ve K KurkmantoluS niyetlerimiz için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Minik kuzuya Rabbim acil şifalar versin.

PiXiEE
penyez83

Okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE penyez83

K KurkmantoluS iyilik_guzellik paeneperfectus niyetlerine okudum Allah kabul etsin

Okudum Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

Bonus
Cuel

Canlar okudunuz mu cumartesi, 3 kişi niyetine

Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin dualarının kabul olması dileği ile bende çatlatma iğnesi oldum bugün ilk ilişkim vardı 1.5 sene oldu banada dua eder misiniz bu ay tutsun inşallah Allahım ne olur yalvarırım bu beraaat gecesi huyu suyu yüzü hürmetine bu ay bende hamile kalayım bebeyim tutsun tedavim işe yaradın amin

Canlarım kandilinizubarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımı kabul etsin.bizlere güzel bir ömür hayırlı bereketli bir yıl nasip etsin.

ETTEHİYYATÜ DUASI

"Ettehiyyâtu lillâhi vessalevâtu vettayibât. Esselâmu aleyke eyyuhen-Nebiyyu ve rahmetullahi ve berakâtuhu. Esselâmu aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedu en lâ ilâhe illallâh ve eşhedu enne Muhammeden abduhû ve Rasuluh."

• Kişi başı 21 tane okunacak

• Günlük 2 kişiye okunacak

• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

• Özel günlerde okunabilir

1- penyez83
2- PiXiEE
3- Gülçin
4- Bonus
5- Tiniminimavihanim
6- nursevdi
7- O ozlemem
8- sepulik
9- @selin18
10- ElmasMozaik
11- Freddy
12- Aktif Lora
13- mutlulukbenihicbirakma
14- G Gunduzguzell1
15- C Cittaslow
16- kavs-i kuzah
17- Jawlensky
18- YagmurSendeanlarsn
19- Chocolita
20- B begonviil
21- Peeves
22- Lidlaylim
23- zeyno genc
24- Breave Heart
25- MMorsalkimm
26- afil
27- G gulectosba
28- HALLEYS
29- Hali
30- ezgiisel
31- paeneperfectus
32- iyilik_guzellik
33- Papatyali_anne
34- Nevreste
35- K KurkmantoluS
36- begonvil1985
37- -Hayal
38- mutlulukbenihicbirakma kardeşi
39- esoss88
40- Kukrim
41- Cuel
42- HejaR12
43- sweetgirlcandy
44- D u t
45- Levaiz
46- penyez83 ikinci niyeti
47- @PiXiEE ikinci niyeti

33- Papatyali_anne niyeti -25 Şubat Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım en kısa vakitte eşimin hastalığının ne olduğunu bulunmasını ve şafi ismin hürmetine şifa bulmasını nasip et. Oğluma zihin açıklığı ver. Derslerini anlamasını kolaylaştır. Bana ibadetlerime karşı sabır ve devamlılık nasip et.
Eşimi çocuklarımı benim ailemi ve eşimin ailesini her türlü kazadan, beladan, musibetlerden koru.
Çocuklarıma güzel ahlak ve iyi huy ver.
Dünyanın neresinde eziyet gören müslüman kardeşlerim varsa onları zafere ve ferahlığa ulaştır. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle. Amin

34- Nevreste niyeti -25 Şubat Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum. Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım. Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla Hastalığıma şifa ver Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et

Papatyali_anne ve Nevreste arkadaşlarımız için okudum Allah kabul etsin.

Hayırlı kandiller.

Kandilimiz mübarek olsun
Rabbim gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin inşallah

Papatyali_anne ve kendi niyetim için okudum
Allah kabul etsin inşallah

penyez83 PiXiEE

Papatyali_anne ve Nevreste niyetlerine ben KurkmantoluS ve Breave Heart okuduk bağışladık ALLAH kabul etsin aminnnnn

Beraat gecemiz mübarek olsun. RABBİM hepimizin dualarını tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle kabul eylesin aminnn

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Papatyali_anne Nevreste niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Hayırlı kandiller Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…