Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Listemizin ilk niyetleri salı günü akşam paylaşılacak kızlar

Listenin son hali aşagıdaki gibi

1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4- D u t
5- penyez83
6- PiXiEE
7- kavs-i kuzah
8- begonvil1985
9- Nevreste
10- iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12- Levaiz niyeti
13- B begonviil
14- Tiniminimavihanim
15- YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18- Peeves
19- ezgiisel
20- Jawlensky
21- Hali
22- sepulik
23- Elhan
24- HALLEYS
25- nursevdi
26- paeneperfectus
27- Freddy
28- @selin18
29- MMorsalkimm
30- -Hayal
31- esoss88
32- kunfeyekun__
33- Aktif Lora
34- Breave Heart
35- begonvil1985 ikinci niyeti
36- PiXiEE ikinci niyeti

Son düzenleme:
Bu liste hangi sıraya göre acaba…. çünkü çoğu dua arkadaşımın ismi sanki öne alınmış gibi sayfada benden önce yazdılarda benml görmedim. Çünkü sizin hiçbir şekilde haksızlık yapmayacağınızı biliyorum sadece merak ettim

her zaman olduğu gibi bu listede "niyetlerin atılma "şekline göre sıralama yapıldı. özelden mesaj atan veya topikten niyetim aynı yazanlar sıralama o şekilde devam etti.

eğer siz ilk önce topiğe; katılıyorum yazıp niyetinizi geç attıysanız haliyle sıralamada sonlara kalmışsınızdır.

sırama konusunda PiXiEE ve ben hassasız, kimsenin hakkına girmek gibi niyetimiz olmadı olamaz.

not: sadece acil durumu sağlık gibi olup rica edenleri ilk sıralara yazıyoruz.. her listede de olmuyor.

Merhaba yanlış hatırlamıyorsam bu soruyu daha öncede sormuştun listede yeni olsan anlarım sistemi merak etmiş derim ama her listede bunu sormani iyi niyetli olarak düşünmüyorum artık. Listeyi yaparken hem sayfaya hem mesajlara bakıyorum sayfada yazılanların saatine bile bakıyorum. Bunu daha öncede soylemistim sana.

Simdi gelelim asıl meseleye özelden attığın mesaj hiç usenmemissin tek tek katılım bildirimlerinin ekran görüntüsünü almışsın bu kisiler neden önde diye soruyorsun pardon ama ben yapay zeka değilim insanım iki sira aşağı iki sıra yukarı yazılabilir herkes. Bu 1.
2. si niyetin aşırı aşırı acil bir niyet mi en önlerde olman gerekiyor
3. Bura Allah rızası için birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu zamana kadar senden başka sıra hesaplamasi yapan olmadı en bast olmak istiyorsan bildirimlere anında bakarsın ilk sıraya yazdirirsin niyetini

4. Guvenmedigin haksızlık oldugunu düşündüğün listede bulunma lütfen burda iyi birşey yapmaya çalışıyoruz kimsenin buna şüphe dusurmesini istemiyoruz

5. Ben liste sıralamasını kafama gorede yapabilirim kimseyi zorla listeye sokmuyoruz isteyen bu şekilde de katılır istemeyen katılmaz.

lütfen güvensiz olduğun listeye katılma canım seni listeden çıkarıyorum katılım bildirimlerini inceleyecek kadar hassasin o zaman sana tavsiyem kendi dua topigini oluştur her zmaan kendini ilk sıraya yaz.

bu zamana kadar okudun dualar için Allah razı olsun hakkımız varsa bizden yaba helal olsun. Selametle arkadaşım.

:))) tamam çıkarın isabet olur

Merhaba liste kapandı mı? Kapanmadıysa katılabilir miyim?
Merhaba hoşgeldiniz yeni duamızı, günde iki kişi niyetine okuyacağız, günlük okur ve bildirim yaparım derseniz özelden niyetinizi PiXiEE ve bana atabilirsiniz.

H hazal94 Salı akşamı başlayacak olan duamız burada yazıyor

Arkadaşlar merhaba,
Pixieecim, Penyezciğim aklımızda sıra konusunda bir şüphe yok , Allah sizlerden razı olsun, katılan bütün arkadaşlardan da.
Liste sırası duaların kabul sırası değil ki.
Kendi adıma dua sırası hep bana denk geldiğinde benim için hep farklı, değişik günlerdi. Ya bir şeyin teslim tarihi, ya kalabalık bir grubun bana geldiği gün, ya ben yollardayım, ya kandil gecesi, ya bir organizasyon...
Bizim için en hayırlı gün hangisi ise Rabbim vesile eder o gün olur. Hayırlı Ramazanlar şimdiden herkese.

Canım teşekkür ederim yazdıkların için sizler gibi düşünen arkadaşlarımız sayesinde içimiz rahat devam ediyoruz duanın ne zaman nasıl ne şekilde kabul olacağını kimse bilmez çok doğru söylüyorsun.
Gerçekten Allah rızası için dilimizden dua zikir düşmemesi icin bu grubu devam ettiriyoruz. Ettiritken de inanın kolay devam ettiriiyoruz tüm gun iş güçle uğraşıyoruz benim küçük bir kizim var gün içinde zaten bakamıyorum telefona akşam kızım uyuyunca bakabiliyorum penyez83 canımın içi işte ne kadar yoğun olursa olsun eksiksiz takip ediyor listeyi o kadar hastalandı ise dahi gidemedi ama takibi bırakmadı ben hastalandım kızım hastalandı kaç gece uykusuz kaldım ama bir sekidke buraya yetmeye calistim. Bunları acitasyon için başka birşey için yazmıyorum yazmamın sebebi şu bizim tek işimiz burasi değil tüm gün her saat buraya bakamayiz gozumuzden kaçan şeylerde olacak elbet yada yanlisimizda olacak elbet insanız sonuçta. Ben ve penyez83 ilk kez bu kadar üzüldük çünkü çok özen gosteriyoruz ben niyetleri yazıyorum penyez83 e atıyorum o kontrol ediyor bir yanlış varsa bu daha onc yazmisti atlamissin vs kac kere kontrol ediyoruz kimsenin gönlünde şüphe olmasın diye ama böyle olunca da canimiz çok sıkıldı neyse ki diğer arkadaşlardan yana bir sorun yokmus içimiz rahatladı biraz uzun yazdm kusura bakma iç dökmek gibi oldu destekleriniz için teşekkürler

kalbimizi gören, yüreği tertemiz olan, siz dostlar hepinizden ALLAH razı olsun

Ne düşünürsek onu yaşıyoruz, herkes kalbinden geçirdiğini yaşıyor emin olun.

RABBİM bizi her türlü rızıktan, hayırlısıyla nasiplenen kullarından eylesin aminnnnnn

Canım ben de bu konuda haksız yere üzüldüğünüzü düşündüğüm için yazdım. Hakkınızı helal edin lütfen. Yeri geliyor elimiz gitmiyor hiç bir şeye.
Büyük bir sorumluluk duygusu her gün aynı saatte paylaşımı yapmak, takip etmek, devam ettirmek.
Rabbim defalarca sizlerden razı olsun. Ïki cihan saadeti versin. siz kendinizi biliyorsunuz içiniz rahattır, biz de razıyız, kat be kat rahat olsun.

Amin, amin Penyezciğim,
Sizleri Allah için seviyorum.
Geçen listede kandil günü idi benim sıram, ne kadar sevindim anlatamam, ama burada çocukça nispet yapmak gibi olur diye yazmadım Ne zaman olursa olsun, bir dilek, istek, dert için dua edebilmek de duanın kabul saati de Rabbime kalmış, o yüzden her şekilde teslimiyet ona.
Allah'a emanet olun

Canim helal olsun ne demek.Rabbim sizlerden de razı olsun iyi varsınız

HATIRLATMA

Kızlar salı gecesi ilk iki niyeti paylasicaz

Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
100. de Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn Muhammedün Rasulüllâhi sâdikul va'dil emin

• Günlük iki kişi niyetine okunacak
• Kişi başı 100 tane okunacak
• Günlük okuyamayacak olanlar bildirim yapamayacak olanlar lütfen katilim saglamasın
• Günlük okuyup bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4- D u t
5- penyez83
6- PiXiEE
7- kavs-i kuzah
8- begonvil1985
9- Nevreste
10- iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12- Levaiz niyeti
13- B begonviil
14- Tiniminimavihanim
15- YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18- Peeves
19- ezgiisel
20- Jawlensky
21- Hali
22- sepulik
23- Elhan
24- HALLEYS
25- nursevdi
26- paeneperfectus
27- Freddy
28- @selin18
29- MMorsalkimm
30- -Hayal
31- esoss88
32- Aktif Lora
33- Breave Heart
34- begonvil1985 ikinci niyeti

PiXiEE penyez83 ben liste başlamadan niyetimi attım dye biliyorum oğlumdan dolayı ilk sırayı aldık mı kuzenlerimle bilmiyorum ama eğer ki diğer arkadaşlardan da rahatsız olan varsa lütfen beni son sıraya alın olur mu. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.

kunfeyekun__ rahatsız olduğunuz şey benim ve kuzenlerimin ilk 3te olması ise kusura bakmayın bilmiyorum kim benden önce yada sonra niyet yazdı hiç bilgim yok ama oğlum 25 gündür yoğun bakımda yatıyor belki gördünüz belki görmediniz o yüzden mi PiXiEE ve penyez83 beni başa yazdı onu da bilmiyorum, ama insanların birbirine hiç kár gütmeden dua ettiği bi ortamda böyle düşünce bilmiyorum bana faydasız geldi. Dediğim gibi kasdettiğiniz bensem diye açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi.

Bu mübarek günlerde böyle şeyler için kırmaya üzülmeye ne gerek var. Özel durumu olanlar tabi ki öne alınabilir. Duanın kabul zamanını rabbim bilir. Metemiz iyi olsun rabbim sana bağışlasın. Lütfen sen birde böyle şeyler için üzme kendini.

Senin durumun farklı ve aciliyeti var. Sakın böyle düşünme Kendi adıma ben razıyım

Çok teşekkür ederim oğluma tanımadığı kişilerin Metemiz demesi beni o kadar mutlu ediyor ki inşallah sizin gibi güzel insanların duası ile oğlum ayağa kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…