Açıklama yapma gereği hissetme şerifemm kalbin rahat olsun. Senlik veya başka bir arkadaşlarımızla alakalı bir durum yok.PiXiEE penyez83 ben liste başlamadan niyetimi attım dye biliyorum oğlumdan dolayı ilk sırayı aldık mı kuzenlerimle bilmiyorum ama eğer ki diğer arkadaşlardan da rahatsız olan varsa lütfen beni son sıraya alın olur mu. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
@kunfeyekun__ rahatsız olduğunuz şey benim ve kuzenlerimin ilk 3te olması ise kusura bakmayın bilmiyorum kim benden önce yada sonra niyet yazdı hiç bilgim yok ama oğlum 25 gündür yoğun bakımda yatıyor belki gördünüz belki görmediniz o yüzden miPiXiEE ve penyez83 beni başa yazdı onu da bilmiyorum, ama insanların birbirine hiç kár gütmeden dua ettiği bi ortamda böyle düşünce bilmiyorum bana faydasız geldi. Dediğim gibi kasdettiğiniz bensem diye açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi.
Allah razı olsun inşallah hepimizin dualarını kabul etsin yüce RabbimSenin durumun farklı ve aciliyeti var. Sakın böyle düşünmeKendi adıma ben razıyım
İnşallah canım benim inşallah Allahım herkese duam kabul oldu çok şükür dedirtsin bu duanın sonunda inşallah kurban olduğum Allah'ımAçıklama yapma gereği hissetme şerifemm kalbin rahat olsun. Senlik veya başka bir arkadaşlarımızla alakalı bir durum yok.
Bu dua grubu yıllardır devam ediyor ve hepimiz sıralamanın nasıl yapıldığını artık biliyoruz.
ALLAH rızası için, tanımadan görmeden, birbirine kalpten dua edenler, ince hesaplar yapmayan, ruhu güzel insanlar ile yolumuza devam ediyoruz.
PiXiEE ve benim gönlümüz ve vicdanımız rahat sizlerinde rahat olsun canlar
Mübarek Ramazan geldi Rabbim hakkıyla eda edebilmeyi nasip eylesin aminnnnnn
Estağfurullah olur mu öyle şey Rabbim Şafi ismiyle kalıcı şifalar versin.PiXiEE penyez83 ben liste başlamadan niyetimi attım dye biliyorum oğlumdan dolayı ilk sırayı aldık mı kuzenlerimle bilmiyorum ama eğer ki diğer arkadaşlardan da rahatsız olan varsa lütfen beni son sıraya alın olur mu. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
@kunfeyekun__ rahatsız olduğunuz şey benim ve kuzenlerimin ilk 3te olması ise kusura bakmayın bilmiyorum kim benden önce yada sonra niyet yazdı hiç bilgim yok ama oğlum 25 gündür yoğun bakımda yatıyor belki gördünüz belki görmediniz o yüzden miPiXiEE ve penyez83 beni başa yazdı onu da bilmiyorum, ama insanların birbirine hiç kár gütmeden dua ettiği bi ortamda böyle düşünce bilmiyorum bana faydasız geldi. Dediğim gibi kasdettiğiniz bensem diye açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi.
Allah razı olsunEstağfurullah olur mu öyle şey Rabbim Şafi ismiyle kalıcı şifalar versin.
Kendi adıma böyle bi rahatsızlığım yok. Halis niyetlerle birbirimize dualar ettiğimiz bi grup burası.
Çok teşekkür ederim iyiki tanıdım sizleriK KurkmantoluS Şerifecigim konunun seninle ilgisi yok ilk sırada senin yerinde başkası olsa da bu sorunu yaşayacaktık lütfen birde böyle basit şeyleri kendine dert yük etme canını sıkma ne olur. Elbette ilk sırada olacaksın 10 tanede niyetin olsa hepsi ilk sıralarda olacaktı şu anda senin oglun bizim de kiymetlimizhiç takma kafana böyle seyleri güzel kalpli arkadaşım
Bence özür dilenecek bir şey yok. Sizin durumunuz da burada kim olsaydı onu da ilk sıraya almamız gerekirdi diye düşünüyorum ben.PiXiEE penyez83 ben liste başlamadan niyetimi attım dye biliyorum oğlumdan dolayı ilk sırayı aldık mı kuzenlerimle bilmiyorum ama eğer ki diğer arkadaşlardan da rahatsız olan varsa lütfen beni son sıraya alın olur mu. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Allahım çok razı olsun sizlerden inşallah. İnanıyorum bu kadar insan boşuna dert edinip dua etmiyordur. oğlum uykudan uyanır gibi kalkıp gelecek evine inşallah o gün buraya bu haberi yazacağım gerçekten inanıyorum:) iyiki varsınızBence özür dilenecek bir şey yok. Sizin durumunuz da burada kim olsaydı onu da ilk sıraya almamız gerekirdi diye düşünüyorum ben.
Bu arada oğlunuza çok çok dua ediyorum, adı hep aklımda . Allah’ım tez zamanda şifa versin, sağlığına kavuştursun.
Listemiz kapandı başka dua listesine nasip diyelimPiXiEE yer var mı acaba ben de katılabilir miyim
Teşekkür ederim, ekleyebilirseniz sevinirimmadamseker
dunyadanuzak
Kızlar listemiz kapanmıştı ama ramazan ayi olduğu için alalım sizi listeye. Günde toplam iki kişiye 200 tane okunacak kesinlikle günlük bildirim yapilacak günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacak
Eğer bu şekilde uyuyor ise yazalım sizi listeye niyetlerinizi bana özelden yollayın
Yarın akşam başlayacak olan duamızBir daha ki gruba bende katilmak isterim
Bu gece canım saat 23:00-24:00 arasi paylaşıyorum genelde
K KurkmantoluS ve kuzeni Elmas'ın niyetleri için okudumKızlar listemiz başlıyor herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayda yaptığımız ibadetlerimizi niyetlerimizi hayırlarımızı tövbelerimizi kabul etsin
Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
100. de Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn Muhammedün Rasulüllâhi sâdikul va'dil emin
• Günlük iki kişi niyetine okunacak
• Kişi başı 100 tane okunacak
• Günlük okuyamayacak olanlar bildirim yapamayacak olanlar lütfen katilim saglamasın
• Günlük okuyup bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
34-begonvil1985 ikinci niyeti
35- madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
38-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
1- K KurkmantoluS niyeti -13 Mart Çarşamba
ismim şerife)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina Muhammed.
Ey güzel Allahım. Kudreti yüce, merhameti sonsuz olan Rabbim. Kapına geldim, sana sığındım..dilim döndüğünce istedim..yalvardım, yakardım, ağladım. Kurban olduğum güzel Allahım oğlumu, Adem Mete'mi bana sağlıkla, sıhhatle, acil kalıcı izsiz şifa ile bağışla rabbim. Ey güzel Allahım cenneti kazanmak için oğlum, kızım yanımdayken ben çabalayım inşallah. Nolur güzel rabbim dualarımızı geri çevirme, ol de olsun. Herşeye gücün yeter. Sen bizleri yoktan var ettin. Öldürmekte, diriltmekte sana hiç zor değil.Ama şuanki bulunduğum durum bana zor geliyor ne olur evladımı bana bağışla. Hz İsmaili, Hz İbrahime bağışladığın gibi, Hz Yakubu Hz Yusufa kavuşturduğun gibi kavuştur oğlumla beni. Mucizlerini bize de yaşat Rabbim. Seni çok seviyorum Rabbim ne olursun önümüzde, daha sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar var olsun. Oğlumun yiyecek ekmeği, içecek suyu, konuşacak kelimeleri olsun. Nolur güzel Rabbim uykudan uyanır gibi uyandır oğlumu, elinden tutup yürüterek çıkaralım çocuğumu. Evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler ver güzel Allahım bu güzel günlerin hatrına. Aminn ..
Allahümme Salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina Muhammed.
El fatiha..
2- K KurkmantoluS kuzeni Elmas'ın niyeti -13 Mart Çarşamba
İsmim Elmas. Allahim nolur adem metemize tez zamanda şifasını ver hayırlı sağlıklı uzun bir ömrü olsun. Yusuf yigitimin de hayırlı bereketli mutlu huzurlu bir ömrü olsun. Hepimiz de ailelerimizle mutlu huzurlu bereketli bir ömür geçirelim. Bizi bütün kötülüklerden uzak tut annelerimize babalarımıza hayırlı evlat sana layık kul peygamber efendimize layık ümmet olmamızı nasip et Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?