Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir Lütfen bir sonraki niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim

11- Eckubra / cumartesi
12- HALLEYS / cumartesi
13- HeySero / pazar
14- G gulectosba / pazar
niyetlerine okumayanlar

YagmurSendeanlarsn ve annesi
HeySero
Cuel
madamseker
S sabir ve hamd

PiXiEE

*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc

• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3- iyilik_guzellik
4- kavs-i kuzah
5- nursevdi
6- S selin18
7- YagmurSendeanlarsn
8- YagmurSendeanlarsn Annesi
9- Aktif Lora
10- Fistiklicikileta
11- Eckubra
12- HALLEYS
13- HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16- MelodiminEsi
17- dolar milyoneri
18- Cuel
19- madamseker
20- HejaR12
21- dunyadanuzak
22- B begonviil
23- penyez83
24- PiXiEE
25- gecenin_resmi
26- oralardamevsimyazmi
27- dreamy07
28- MssPARE
29- Lidlaylim
30- dolunaybekler
31- Nevreste
32- Freddy
33- ilknurrr22
34- begonvil1985
35- mavibaloncuk
36- papatyamm
37- littlezelda
38- -Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41- safi.naz
42- Breave Heart
43- Mavi_Eftelya
44- Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47- PiXiEE ikinci niyet
48- MMorsalkimm
49- C Cittaslow

15- @Gunduzguzell1niyeti -14 Nisan Pazartesi
15- G Gunduzguzell1 niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım günahlarımızı bağışla.Sen affedicisin, affetmeyi seversin bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Kardeşime hayırlı bi iş nasip et. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver. Borcumuza ödeme kolaylığı ver. Sıkıntılarımızı gider.
Allah ım kızımın sağlıkla, sıhhatle, afiyetle, hayırlısıyla, tez vakitte küvezde çıkmasını nasip eyle.
Sen isteyen, tedavi gören herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin

16- MelodiminEsi niyeti -14 Nisan Pazartesi
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.

G Gunduzguzell1 ve MelodiminEsi niyetlerine ben ve Gunduzguzell1 okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

G Gunduzguzell1 , MelodiminEsi niyetleri için okudum Allah kabul etsin PiXiEE , penyez83

15-16. Sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…