15 ve 16 nin niyetlerine okudum . Allah kabul etsin. Amin*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
8-YagmurSendeanlarsn Annesi
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
15- @Gunduzguzell1niyeti -14 Nisan Pazartesi
15- G Gunduzguzell1 niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım günahlarımızı bağışla.Sen affedicisin, affetmeyi seversin bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Kardeşime hayırlı bi iş nasip et. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver. Borcumuza ödeme kolaylığı ver. Sıkıntılarımızı gider.
Allah ım kızımın sağlıkla, sıhhatle, afiyetle, hayırlısıyla, tez vakitte küvezde çıkmasını nasip eyle.
Sen isteyen, tedavi gören herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin
16-MelodiminEsi niyeti -14 Nisan Pazartesi
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
G Gunduzguzell1 ve*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
Allah'ım günahlarımızı bağışla.Sen affedicisin, affetmeyi seversin bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Kardeşime hayırlı bi iş nasip et. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver. Borcumuza ödeme kolaylığı ver. Sıkıntılarımızı gider.
Allah ım kızımın sağlıkla, sıhhatle, afiyetle, hayırlısıyla, tez vakitte küvezde çıkmasını nasip eyle.
Sen isteyen, tedavi gören herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
Bu grupta her gün sırayla birbirimizin niyetine okuyoruz. Kendi şahsınıza dua zinciri yapılsın istiyorsanız, konu açınız. Konunuzu görüp dua etmek isteyenler yazar, dua eder inşaAllahMerhaba arkadaslar 28 yasındayım evlenme niyetine girdim dualara basladım.Hergün 1 kez cuma suresi,taha suresi,furkan suresi,ve bazı salavatlar cok etkili oluyormus.Fakat ben 12 saatlik bir iste çalışıyorum ve sürekli kuran okuyacak vaktim olmuyor.Boş vakitlerimde zikir ve dualar ediyorum.Lütfen siz de benim için dua zinciri yapar mısınız?Burda oluyormus dua grupları sanırım.
Allah niyetinizi tez vakitte hayırlısıyla, kolaylıkla afiyetle kabul eylesin aminnnnGerçekten dualarınıza ihtiyacım var kendimi hep yalnız hissettim.Beni anlayan kimse yok.Yalnız kalmaktan çok sıkıldım ahlaklı,hayırlı,huzurlu ,sevip ve sevileceğim gönlüme gözüme hos gelecek dengim olan bir eş istiyorum artık❤
*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
Benim niyetime de 41 fatiha okuyabilir misiiniz acaba Allah razı olsunBu grupta her gün sırayla birbirimizin niyetine okuyoruz. Kendi şahsınıza dua zinciri yapılsın istiyorsanız, konu açınız. Konunuzu görüp dua etmek isteyenler yazar, dua eder inşaAllah
Allah niyetinizi tez vakitte hayırlısıyla, kolaylıkla afiyetle kabul eylesin aminnnn
*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
17-dolar milyoneri niyeti -15 Nisan Salı
Ya Tevvâb… doğumdan ölüme kadar; bilerek bilmeyerek, unuttuğum hatırladığım, gizli açık, büyük küçük ne kadar günahım varsa hepsine tek tek tövbe ediyorum sen af ve mağfiret et Yarabbi aminnn
Ya Şafi… Anneme babama ve bana Şafii ismin hürmetine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Allah’ım amiiinnn
Ya zül celali vel ikram… Annemin babamın günahlarını affeyle mağfiret eyle. yuvamızdan huzuru, sağlığı, bolluk ve bereketi eksik etme Yarabbi amiiiiinnn
Ya Fettah ya Gani.. Hayallerimden bile daha güzel daha hayırlı bir evi en kısa sürede , kolaylıkla, helal yoldan, borçlanmadan alabilmeyi bana nasip et Allah’ım amiiinnn
Ya mucib ya vedud ya habir… Yarabbi göz aydınlığım olacak , iki cihan saadetim olacak, bana ve sevdiklerime karşı sevgi saygı besleyen, Kadir kıymet bilen, iki cihanda da şükür sebebim olacak hayırlı bir eş , hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip et Allah’ım amiiiinnnn..
Ya Mani ya Hakîm.. Şu an hayatımda olan beni yoran üzen ne varsa kolaylıkla hayatımdan çıkar korktuklarımdan emin eyle yarabbim amiinnn..
Rabbim.. Gönlümden geçen kimselerin bilmediği gizli dualarım var sen tez zamanda kolaylıkla güzellikle kabul eyle sevinç gözyaşları dökmeyi nasip eyle yarabbim aminnnn…
Dua arkadaşlarımın da ne dileği ne duası varsa sen kolaylıkla hayırla tez zamanda kabul eyle Rabbim amiinnn..
18-Cuel niyeti -15 Nisan Salı
Adım Elif. Rabbim evimizden işimizden sağlığı, huzuru, mutluluğu, tatlı dili, bereketi eksik etmesin daim olsun. Çocuklarımız en güzel yerlere kolaylıkla gelsinler. Çevremizden negatif insanlar ve kötü niyetliler uzak olsun. Gönlümdeki dileğim için rabbim ailemiz için doğru olansa kapılarımızı açsın inşallah. İşimizi kolaylaştırsın
Canım okudum anca girdim haber verebiliyorumHatırlatma Etiketidir Lütfen bir sonraki niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim
15- G Gunduzguzell1 ve 16-MelodiminEsi
niyetlerine okumayanlar 14 Nisan Pazartesi
kavs-i kuzah
YagmurSendeanlarsn ve annesi
Aktif Lora
Cuel
madamseker
HejaR12
dunyadanuzak
mavibaloncuk
PiXiEE
15 - 16 niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahHatırlatma Etiketidir Lütfen bir sonraki niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim
15- G Gunduzguzell1 ve 16-MelodiminEsi
niyetlerine okumayanlar 14 Nisan Pazartesi
kavs-i kuzah
YagmurSendeanlarsn ve annesi
Aktif Lora
Cuel
madamseker
HejaR12
dunyadanuzak
mavibaloncuk
PiXiEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?