Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

dolar milyoneri Cuel niyetlerine ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn penyez83 PiXiEE

Cuel ve dolar milyoneri için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

17 ve q8 in niyetlerine okudum . Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

17-18 için okudum Rabbim kabul eylesin amin penyez83

*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc

• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3- iyilik_guzellik
4- kavs-i kuzah
5- nursevdi
6- S selin18
7- YagmurSendeanlarsn
8- YagmurSendeanlarsn Annesi
9- Aktif Lora
10- Fistiklicikileta
11- Eckubra
12- HALLEYS
13- HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16- MelodiminEsi
17- dolar milyoneri
18- Cuel
19- madamseker
20- HejaR12
21- dunyadanuzak
22- B begonviil
23- penyez83
24- PiXiEE
25- gecenin_resmi
26- oralardamevsimyazmi
27- dreamy07
28- MssPARE
29- Lidlaylim
30- dolunaybekler
31- Nevreste
32- Freddy
33- ilknurrr22
34- begonvil1985
35- mavibaloncuk
36- papatyamm
37- littlezelda
38- -Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41- safi.naz
42- Breave Heart
43- Mavi_Eftelya
44- Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47- PiXiEE ikinci niyet
48- MMorsalkimm
49- C Cittaslow

19- madamseker niyeti -16 Nisan Çarşamba
Allahım Vildan kuluna, eşine ve ailelerine sağlık , sıhhat, huzur , bereket birliktelik nasip eyle . Kardeşinin hayırla okulunu bitirip mutlu huzurlu şekilde mesleğinin başına geçmesi nasip olsun inşallah. Sen tüm insanlığa dünyada hayırlı barış bolluk içinde bir ömür nasip eyle . Onların ve bekleyenlerin evlat hasretini dindir. Yaşadıkları sevinçleri yarım bırakmadan hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla tamamına erdir. Evlerinden kahkaha neşeyi imanı eksik etme. Onlara en iyi hayırlı yerlerde kadro nasip eyle. Günahlarını bağışla hayırla imanla yaşam sürmelerini nasip eyle. Burada dua eden tüm dua arkadaşlarının dualarını kabul eyle. Ettiğimiz dualardan da daha güzel daha hayırlılarını bize nasip eyle ve şükrü dilimizden eksik etme . Dua eden herkesten Allah razı olsun. Amin Amin

20- HejaR12 niyeti -16 Nisan Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbım verdiğin nimetler için binlerce kez şükür ediyorum,evimde iman,din,huzur sağlık mutluluk daim olsun,evlatlarımı sağlıkla hayırla sana layık birer kul olarak,vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizde bize yardımcı ol, hep iyilerle iyiliklerle karşılaştır Rabbım,günahlarımı affet ahiret hayatımızda da güzellikler ihsan eyle,benimle birlikte amin diyen tüm dua arkadaşlarımızdan hayırlı dileklerini kabul eyle

madamseker ve HejaR12 niyetlerine ben ve G Gunduzguzell1 okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

Hatırlatma Etiketidir

17- dolar milyoneri ve 18- Cuel / niyetlerine okumayanlar 15 Nisan Salı

HeySero
dolar milyoneri
Cuel
Lidlaylim
dolunaybekler
littlezelda
K kamera
S sabir ve hamd

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…