Canım bildirimi kaçırmışım
HoşgeldinizMerhaba Beni de ekler misiniz. Niyetim sağlık sıhhat hayırlı bol rızık ve bahçeli bir ev inşşşş.
Evet bu tesbihatlar okunacak bir kişi niyetineHergün sadece bu kadar mı okuyacağım.
100 SübhanAllah (Allah'ı tenzih ederim)
100 Elhamdülillah (Allah'a hamd olsun)
100 Allahu Ekber (Allah en büyüktür)
Evet bu tesbihatlar okunacak bir kişi niyetine
Günde iki kişi niyetine okuyoruz, günlük okunacak sayı o zaman aşağıdaki gibi oluyor
200 SübhanAllah
200 Elhamdülillah
200 Allahu Ekber
merhaba dua listesine katılacaksanız niyetinizi bana özelden yazar mısınız. Hergün düzenli okuyup bildirim yapabilecek misiniz. günlük okudum bildirimi yapmayan kişileri malesef listeden çıkarıyoruz. listemize ilk kez katıldığınız için listenin tamamına devam edip etmeyeceğinizden emin olmak için soruyorum yanlış anlamayınTamam canım çok teşekkür ederim.
Merhaba burası belirli duaların okunduğu bir topik bu yüzden cevap verilmeyebilir isterseniz ayrı bir topik açık dua isteğinizi yazın yardım etmek isteyen olursa yazar . Çocuklara sınavlarında başarılar diliyorum inşallah başarılı sonuçlar alırlarGören,varsa okuyan yazabilir mi?
Evet,en azından bir iki kişi görür,okur umuduyla yazmıştım.Dönüş olmayınca bu platform dışında başka bir arkadaşa rica ettim yardımcı oldu sağolsun.Merhaba burası belirli duaların okunduğu bir topik bu yüzden cevap verilmeyebilir isterseniz ayrı bir topik açık dua isteğinizi yazın yardım etmek isteyen olursa yazar . Çocuklara sınavlarında başarılar diliyorum inşallah başarılı sonuçlar alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?