Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

pazartesi için okudum canım PiXiEE penyez83

1 ve 2 nin niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
penyez83 PiXiEE

penyez83 PiXiEE ve O ozlemem niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE

1 ve 2 için annem ve ben okuduk Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

Hatırlatma Etiketidir
1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem / niyetlerine okumayanlar 16 haziran pazartesi

YagmurSendeanlarsn
Aktif Lora
Eckubra
C cemal sureya
C Cittaslow
L lov3y
B begonviil

PiXiEE

100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 - dolunaybekler
4 - Fistiklicikileta
5 - Sofienin Kedisi
6 - Sofienin Kedisi annesi
7 - ilknurrr22
8 - Stemina
9 - Mavi_Eftelya
10 - dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 - -Hayal
14 - G gulectosba
15 - iyilik_guzellik
16 - gecenin_resmi
17 - littlezelda
18 - YagmurSendeanlarsn
19 - Aktif Lora
20 - oralardamevsimyazmi
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - MelodiminEsi
24 - papatyamm
25 - Freddy
26 - S selin18
27 - Eckubra
28 - HeySero
29 - C cemal sureya
30 - Nevreste
31 - HALLEYS
32 - Breave Heart
33 - nursevdi
34 - begonvil1985
35 - kavs-i kuzah
36 - telasememuresi
37 - C Cittaslow
38 - Cuel
39 - L lov3y
40 - Bonus
B begonviil
S sendemibrutus
penyez83 ikinci niyet
PiXiEE ikinci niyet
Breave Heart ikinci niyeti

3 - dolunaybekler niyeti -17 Haziran Salı
Allah ım bilerek bilmeyerek işlediğim günahlarımı affeyle. Hayırlı kullarından olabilmeyi nasip eyle. Küçük kardeşimin aklını başına getir, onun doğru yolu kolaylıkla bulabilmesini nasip eyle. İçine öyle bir iman aşkı ver ki tüm kötü huylarından silkelenerek senin yolunda, senin rızan için yaşayan kullarımdan olmayı nasip eyle. Annemin tez zamanda kalıcı şifaya kavuşmasını, eski gücüne neşesine kavuşmayı nasip eyle. Oğlumun bahtını açık, iman yolunda, ahlaklı, merhametli olmasını nasip eyle. Yoluna iyi insanlar çıkar, doğru yoldan ayırma. Eşimin günahlarını affet. Bizleri bağışla. Maddi manevi borçlarımızı ödeyebiliimeyi nasip et. Ailemi, sevdiklerimi koru. Birliğimizi daim eyle. Bizi sağlık, mutluluk, huzur ve imanla yaşayabilmeyi nasip eyle.Bu duaya amin diye dua grubu arkadaşlarımın dualarını kabul eyle

4 - Fistiklicikileta niyeti -17 Haziran Salı
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Niyetim, kizim Melek Ece nin kolaylikla nitelikli iyi bir liseye yerlesmesi.iyi insanlarla karsilasmasi Gonlumdeki duanin da kabul olmasi icin niyet ediyorum Burada dua eden tum arkadaslsrimin da duasi kabul olur inşallah ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…