Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir
1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
niyetlerine okumayanlar 16 haziran pazartesi

B begonviil sadece sen kaldın canım okudun mu

3 - dolunaybekler ve 4 - Fistiklicikileta
Niyetlerine okumayanlar 17 haziran salı

HeySero
kavs-i kuzah
B begonviil

PiXiEE

100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 - dolunaybekler
4 - Fistiklicikileta
5 - Sofienin Kedisi
6 - Sofienin Kedisi annesi
7 - ilknurrr22
8 - Stemina
9 - Mavi_Eftelya
10 - dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 - -Hayal
14 - G gulectosba
15 - iyilik_guzellik
16 - gecenin_resmi
17 - littlezelda
18 - YagmurSendeanlarsn
19 - Aktif Lora
20 - oralardamevsimyazmi
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - MelodiminEsi
24 - papatyamm
25 - Freddy
26 - S selin18
27 - Eckubra
28 - HeySero
29 - C cemal sureya
30 - Nevreste
31 - HALLEYS
32 - Breave Heart
33 - nursevdi
34 - begonvil1985
35 - kavs-i kuzah
36 - telasememuresi
37 - C Cittaslow
38 - Cuel
39 - L lov3y
40 - Bonus
41 - B begonviil
42 - S sendemibrutus
43- Breave Heart ikinci niyeti
44 - memurhanim
45 - penyez83 ikinci niyet
46 - PiXiEE ikinci niyet

5 - Sofienin Kedisi -18 Haziran Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Ya Rabbim bu günümüze hamd-ü senalar olsun. Verdiğin nimetlere, sağlığımıza, aldığımız nefese içtiğimiz suya, huzurumuza, bin bir kez şükürler olsun. Yalnız sana kulluk eder yalnız senden yardım dileriz. Allahım, Beni, eşimi, evladımı, annelerimiz, babalarımı, kardeşlerimi, akrabalarımı, komşularımı, arkadaşlarımı, bu listeye dahil olan dua kardeşlerimi ve bütün Mümin kardeşlerimizi bağışla. Ölmüşlerimize rahmetinle muamele eyle. Mekanları cennet olsun. Bize bu dünyada da ahirette de iyilik güzellikler ver. Hanemize huzur, mutluluk, geçim kolaylığı nasip et. Eşimle aramızdaki muhabbeti artır. Evladımızı sağlıkla sıhhatle vatana millete dinimize hayırlı bir insan olarak yetiştirebilmeyi nasip et. Ya Rabbim, Evladıma yetebilmeyi nasip et. Sağlıkla büyüsün. Gözüne yaş ayağına taş değmesin. Sen ol dersen her şey olur. Dualarımız senin ol dediğin dualardan olsun inşallah. Sen kalplerimizdeki her şeyi hakkıyla bilensin. Kimseyi korktuğunda uğratma. Günahlarımızı bağışla. Sana dosdoğru ibadet eden kulların arasına koy bizleri. Bu dua grubunu oluşturan ve duaya iştirak eden kardeşlerimden ve benden razı ol, ben senden razıyım Rabbim.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed

6 - Sofienin Kedisi annesi niyeti -18 Haziran Çarşamba
Bismillahirahmannirrahim.
Ey yerlerin göklerin sahibi olan yüce Allah im. bizleri bağışla günahlarımla kapına geldim boş çevirme yarabbim sen bağışlayan ve esirgeyensin .İki cihan sultani Peygamber efendimiz.(sav)şefaatinden mahrum etme beni. Beni eşimi evlatlarimi kardeşlerimi bağışla. Anamın babamın günahlarını affet. Onları cennetinin en güzel bahçesine koy mekanları cennet olsun

Sofienin Kedisi ve annesi niyetlerine Neriman ve ben okuduk Allah kabul etsin PiXiEE

Sofienin Kedisi ve annesi için okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

penyez83 PiXiEE
5 ve 6. Arkadaşların niyetlerine okundu

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah

Sofienin Kedisi ve annesi niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin aminn
penyez83 PiXiEE

Okudum canım PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…