Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 - dolunaybekler
4 - Fistiklicikileta
5 - Sofienin Kedisi
6 - Sofienin Kedisi annesi
7 - ilknurrr22
8 - Stemina
9 - Mavi_Eftelya
10 - dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 - -Hayal
14 - G gulectosba
15 - iyilik_guzellik
16 - gecenin_resmi
17 - littlezelda
18 - YagmurSendeanlarsn
19 - Aktif Lora
20 - oralardamevsimyazmi
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - MelodiminEsi
24 - papatyamm
25 - Freddy
26 - S selin18
27 - Eckubra
28 - HeySero
29 - C cemal sureya
30 - Nevreste
31 - HALLEYS
32 - Breave Heart
33 - nursevdi
34 - begonvil1985
35 - kavs-i kuzah
36 - telasememuresi
37 - C Cittaslow
38 - Cuel
39 - L lov3y
40 - Bonus
41 - B begonviil
42 - S sendemibrutus
43- Breave Heart ikinci niyeti
44 - memurhanim
45 - penyez83 ikinci niyet
46 - PiXiEE ikinci niyet

7 - ilknurrr22 niyeti -19 Haziran Persembe
Allahım evime huzur mutluluk bereket ver.
Çocuklarıma güzel ahlaklı saglıklı uzun ömürler nasip et. Hiç bir kötülük onlara yaklaşmasın kötü insanlardan sen koru yarabbim benim cocuklarımla beraber tüm cocukları. Eşime hayırlı helal kazançlı bir iş nasip et. Aileme bana sağlık ver. Anneme babama uzun ömürler ver. Ne kadar basit olsada araba sürme korkumu yenmemi nasip et Allahım. Çocuklarım okul hayatında başarılı olsun. Güzel yerlere gelsinler. Gönlümdeki her şeyi sen biliyorsun yarabbim hayırlısıysa nasip et. Burada dua eden arkadaşlarımında ne duası dilegi varsa sen kabul et yarabbim. Amin

8 - Stemina niyeti -19 Haziran Persembe
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah Benim niyetim bu ama siz şifa için çok güzel dualar ediyorsunuz görüyorum. Niyetimi düzenleyip de paylaşabilirsiniz. Ağır bir ameliyat geçirdim protez sonrası tekrardan eski sağlığıma kavuşmak istiyorum kendimce böyle bir niyet yazdım

B begonviil ablacım umarız iyisindir

özelden de mesaj attık. Pazartesi salı çarşamba 6 kişi niyetlerine okudum bildirimi yapmadın
Bu gecede senden bildirim gelmez ise üzülerek listeden çıkarmak durumunda kalacağız

PiXiEE

Canım ben dün akşam okudum yazmışım ama cevaplaya basmamışım herhalde kısırıma bakmayın hakkınızı helal edin

ilknurrr22 , Stemina niyetleriniz için okudum Rabbim şifalar versin tez vakitte
penyez83 , PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…