Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

7-8. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim içinde okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Perşembe günü için okudum canım PiXiEE penyez83

ilknurrr22 ve Stemina niyetlerine ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnn

Stemine Rabbim kalıcı, izsiz şifalar versin.tez vakitte afiyetle, sağlıcaklı günler yaşamak nasip olsun inşaAllah hayırlısıyla

Merhaba, yarın ve bir sonraki günün niyetlerini neye göre okudunuz acaba? Niyetleri paylaşmadan okumadan bağışlama yapmamanız gerekiyor. Duaları okuyoruz sonrasinda günlük paylastigimiz niyetleri okuyup bağışlama yapıyoruz bu sekilde yapılmazsa hergün niyet paylasmamizin anlamı kalmıyor. Mesajınızdan anladığım kadarıyla bu zamana kadar okuduğunuz kisilerin de niyetlerini okumama ihtimaliniz yüksek lütfen niyetleri okuyup bağışlama yapın yaron ve diğer gün okudum bildiriminizi not almiyoruz niyetler yaplasilinca okudum bildirimi yapın hatırlatma olarakta günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılıyor bilginiz olsun tekrardan. Acil önemli bir iş olur zor durumda olursunuz siteye hiç görememe durumu gibi o zaman bize özelden yazın mutlaka bir çözümü kolayligi bulunur

Yarın siteye giremeyeceğim. Pazar akşamı komple etiket yapayım olur mu pazara kadar ki tüm niyetleri okudum.
Tamam ben size özelden niyetleri atayım siz mutlaka arkadaşların niyetlerine okuyup bağışlama yapınız

Suana kadar herkesin niyetini okuyup bağışladım.Yarın siteye giremeyeceğim için en azından önden okuduğumu bilin diye bilgi verdim.Ayrıca ilk defa dua grubuna katılmıyorum neyin ne olduğunu biliyorum. Sorun olacaksa çıkartın beni. Ne güzel sayenizde allahı kelam ediyoruz dua ediyoruz ama bu kadar sert yapmanıza gerek yoktu. Kul hakkı nedir bilirim.

Sert yazdığımı dusunmuyorum sizin dusunceniz. Anlaşılabilir olması adına detaylı olarak yazdim. İlk kez dua grubuna katılıp katılmadığınizida bilmiyorum bizim listemize ilk kez katıldınız.yazilani şahsi algilamayin listemizde yeni olan kisilerle ilgili bir durum olduğunda hepsine aynı şekilde açıklama yazısı yazıyoruz. Aynen dediğiniz gibi liste sayesinde çoğu kişi hiç tanimadigi kişilere dua ediyor amin diyor herkesin içinin rahat etmesi adina böyle durumlarda bu tür açıklama yapıyoruz

7 ve 8. sıradaki arkadaşlarım için okudum . penyez83 PiXiEE

ilknurrr22 Stemina niyeti için okudum Allah kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

ilknurrr22 Stemina niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin aminn penyez83
PiXiEE

ilknurrr22
Stemina
İçin okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

7. Ve 8. Arkadaşların niyetlerine okundu P penyez PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…