Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Niyetlerinize okudum. Allah kabul etsin. Amin
penyez83 PiXiEE

PiXiEE
penyez83
Kızlar sizler için okudum , bağışladım. ALLAH KABUL eylesin

19 - Aktif Lora ve 20 - oralardamevsimyazmi
Niyetlerine okumayanlar 25 haziran Çarşamba

Aktif Lora

PiXiEE

Hatırlatma Etiketidir
21- penyez83 ve 22- PiXiEE
Niyetlerine okumayanlar 26 haziran perşembe

dolunaybekler
littlezelda
YagmurSendeanlarsn
Aktif Lora
oralardamevsimyazmi
Cuel
L lov3y
Bonus
B begonviil

PiXiEE

100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 - dolunaybekler
4 - Fistiklicikileta
5 - Sofienin Kedisi
6 - Sofienin Kedisi annesi
7 - ilknurrr22
8 - Stemina
9 - Mavi_Eftelya
10 - dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 - -Hayal
14 - G gulectosba
15 - iyilik_guzellik
16 - gecenin_resmi
17 - littlezelda
18 - YagmurSendeanlarsn
19 - Aktif Lora
20 - oralardamevsimyazmi
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - papatyamm
24 - Freddy
25 - S selin18
26 - Eckubra
27 - HeySero
28 - C cemal sureya
29 - Nevreste
30 - HALLEYS
31 - Breave Heart
32 - nursevdi
33 - begonvil1985
34 - kavs-i kuzah
35 - telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 - Cuel
38 - L lov3y
39 - Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
42- Breave Heart ikinci niyeti
43 - memurhanim
44 - penyez83 ikinci niyet
45 - PiXiEE ikinci niyet

23 - papatyamm niyeti -27 Haziran Perşembe
''Allahümme salli ala seyidina Muhammeden ve ala ali seyidina Muhammed ''
Allah ım filistindeki savaşın bi an önce bitmesini ve oradaki kardeşlerimizin özgürlüklerine kavuşmalarını nasip eyle bizim ülkemizde dirliğimizi düzenimizi bozmaya çalışanlara fırsat verme tuzaklarını kendilerine çevir bol bereketli yağmurlar ver bizleri susuzlukla,açlıkla , depremle, yangınla , savaşla imtihan etme evimizden bereketi huzuru eksik etme, bedenlerimize , ruhlarımıza sağlık ver eşimle aramızdaki muhabbeti , sevgiyi ,saygıyı arttır
eşimin namazlarını düzenli kılmasını nasip et, ona helal bol kazançlar ver , borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Rabbim oğlumun gönlündeki muradını sevdiği kızla meltemle güzel bi yuva kurmalarını mutlu olmalarını kolay yoldan hayırlı eyle,salih ,saliha evlatlar nasip eyle,namaz sevgisi ver kızımında evine bereket, huzur sağlık ver ,eşiyle muhabbet ve sevgilerini arttır , torunumada sağlık sıhhat ver onu senin yolunda yetiştirmelerini nasip eyle salih ,saliha evlatlar nasip et , onlarında namazlarını düzenli bi şekilde kılmalarını nasip et , kızımın hamileliğinin güzel ve kolay geçmesini ve doğumunun kolay olmasın nasip et, sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip et '' Allahümme salli ala seyidina Muhammeden ve ala ali seyidina Muhammed ''

24 - Freddy niyeti -27 Haziran Perşembe
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım bana ve aileme kalıcı şifa ver. Bizleri darlıktan feraha çıkar. Gönlümüze göre hayırlı bir eve sahip olmayı ve temiz insanlarla komşu olmayı nasip eyle. Beni ve abimi içinde bulunduğumuz karanlıktan aydınlığa tez zamanda kolaylıkla çıkar. Önümdeki engelleri kaldır, kaderimdeki düğümleri çöz. Her iki cihanda da başarıya ulaştır. Düşkünlerden eyleme, muzaffer kıl. Beni lütfunla zengin kılarak sadece sana muhtaç eyle. Kaybettiklerimin daha iyisini hayırlısıyla yeniden ver Allah'ım. Katından gelecek her türlü yardıma muhtacım Ya Rahman. Yolundan ayırma Allah'ım, dostlarınla dost eyle. Sana bir sonraki el açışım dualarımın kabul olduğu şükür sevinci olsun rabbim. Bizleri affet ve razı olduğun kullardan eyle.
Ya Rabbi beni ve ailemi her türlü görünür görünmez kazalardan, belalardan, musibetlerden, kötü niyetli insanlarların şerrinden Hafız Cc isminle koruyup kolla. Üzerimizdeki belayı bizlere hiç zarar gelmeden kaldır Allah'ım. Bize zarar vermek isteyenleri, plan kuranları amaçlarına ulaştırma. Şüphesiz Allah plan yapanların en hayırlısıdır. Buradaki dua arkadaşlarımın niyetlerini afiyetle, kolaylıkla kabul eyle. Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

papatyamm ve Freddy Niyetlerinize ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

penyez83 PiXiEE niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…