Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

21- penyez83
22- PiXiEE

niyetlerimize herkes okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, tez vakitte dualarımızı Allah kabul eylesin aminn

P Papatyammmmm
Freddy
İçin okudum Allah kabul etsin
P Pixie penyez83

23. Ve 24. Arkadaşların niyetlerine okundu
penyez83 PiXiEE

Arkadaşlar,
Kızın için dua edebilir misiniz? Sayfayı alıntıladım. Çok ihtiyacım olmasa yazılarınız arasına girmezdim

Arkadaşlar,
Kızın için dua edebilir misiniz? Sayfayı alıntıladım. Çok ihtiyacım olmasa yazılarınız arasına girmezdim
Açtığınız konuya etiket yaptım inşaAllah tez vakitte yavrunuz kalıcı şifalar bulur Allah ın izni ile

Konunuzu, ana sayfada, profilinizde paylaşın gören çok olur

Arkadaşlarım için okudum penyez83

papatyamm Freddy niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir
23 - papatyamm ve 24 - Freddy
Niyetlerine okumayanlar 27 haziran cuma

Fistiklicikileta
Sofienin Kedisi ve annesi
Mavi_Eftelya
dunyadanuzak
YagmurSendeanlarsn
oralardamevsimyazmi
Cuel

PiXiEE

papatyamm Freddy niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin aminn penyez83
PiXiEE

papatyamm ve Freddy niyetine okuduk bağışladım Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

Ben 5 kişi önden gidiyorum aslında ama bebeği ancak bu saatte uyutuyorum o yüzden hep 1 gün geriden geliyorum bildirimlerde. Sizi uğraştırdığım için çok Üzgünüm. Hakkınızı helal edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…