Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Helal olsun canım sıkıntı yok
Sistem gereği 22:00 de hatırlatma Etiketi yapıyoruz

Cumartesi ve Pazar (4 kişi ) niyetleri

100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 - dolunaybekler
4 - Fistiklicikileta
5 - Sofienin Kedisi
6 - Sofienin Kedisi annesi
7 - ilknurrr22
8 - Stemina
9 - Mavi_Eftelya
10 - dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 - -Hayal
14 - G gulectosba
15 - iyilik_guzellik
16 - gecenin_resmi
17 - littlezelda
18 - YagmurSendeanlarsn
19 - Aktif Lora
20 - oralardamevsimyazmi
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - papatyamm
24 - Freddy
25 - S selin18
26 - Eckubra
27 - HeySero
28 - C cemal sureya
29 - Nevreste
30 - HALLEYS
31 - Breave Heart
32 - nursevdi
33 - begonvil1985
34 - kavs-i kuzah
35 - telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 - Cuel
38 - L lov3y
39 - Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
42- Breave Heart ikinci niyeti
43 - memurhanim
44 - penyez83 ikinci niyet
45 - PiXiEE ikinci niyet

25 - S selin18 niyeti -28 Haziran Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Lâ ilâhe illâ ente sûbhâneke innî küntü minez zâlimîn
Allah'ım katından indireceğin her hayra muhtacım kalbimi ferahlat tüm sıkıntılarımın kolay yoldan çözülmesini nasip et. Korktuklarımdan emin eyle bana taşıyamayacağım yükleri yükleme ya rabbi. Kalbimde ki gizli dualarımı biliyorsun en hayırlı şekilde kabul et
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Lâ ilâhe illâ ente sûbhâneke innî küntü minez zâlimîn

26 - Eckubra -28 Haziran Cumartesi
Allahım Ece kulunun bilerek bilmeyerek işlediği bütün günahları bağışlarsın inşAllah sen affedicisin, merhamet edensin . Allahım Ece kulunun tedavisini hayirla sağlikla evlat sahibi olmasina vesile kıl. Amin ..Allahım burdaki dua arkadaslarımdan da evlat sahibi olmak isteyenlere hayırla saglikla tez zamanda nasip edersin ins..Allahım Ece kuluna Maddi manevi kolaylık ver.İyi insanlarla karsılasmasinı nasip et kalbine zor gelen her hali kolay et ümitsizligini ümide çevir,yorgunlugunu güce kuvvete çevir Allahım , Ece kuluna eşine kardeslerine yegenlerine babasına enistelerine, sevgi yengesine hayirli bereketli ömür nasip et Annesine cennetin en güzel bahcelerini nasip et rahmet ve merhamet et. Allahim hayirla kolaylikla dua kardesleriminde duasinı kabul et, şifa isteyenleri bekletme Rabbim. Allahım Gazze de ki ve tüm dünyada ki müslümanları sen koru gözet yardim et..onlara musallat olanlari sen helak et bize de onlarin helakını ülkemizden huzurla görmeyi nasip et. Amin Amin

27 - HeySero -29 Haziran Pazar
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed. Rabbim cennetinde bu dünyanında bütün güzel nimetlerinden istiyorum, altından ırmaklar akan cennetinde inşallah denildiği gibi hamd evinin en güzelini istiyorum. Oğlumla kızımla eşimle sevdiklerimle beraber sonsuz cennetinde yaşamayı nasip et. Dünyada da gönlüme göre geniş ev nasip et. Rabbim senden başka kimseye ümit bağlamadan yaşat beni. Sevdiğin, sevdirdiğin, sevindirdiğin kullarından eyle. Eğerki hakkımızda hayırlıysa evimize huzur muhabbet bereket getirecek, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih, saliha evlatlar nasip et. Kızımın ömrünü bahtını güzel eyle. Sana layık bir kul olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et. Eşiminde benimde kızıma karşı daha anlayışlı ve ilgili olmamızı nasip et. Rabbim annem babam küçükken beni nasıl kaygısız tasasız büyüttüyse sende şimdi onları dertsiz yaşat Rabbim. Sağlıklarını ellerinden alma. Allahım gücüm kuvvetim sağlığım tam bi şekilde senden başka kimseye muhtaç olmadan yaşamamı nasip et. Yaptığım her işi senin rızanı kazanmak için yapmak istiyorum sen nasip et Rabbim. âmin. Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed.

28 - C cemal sureya -29 Haziran Pazar
Allah ım Senin rızasını olduğu, benim gönlümün muradı olan, seni seven ve senden korkan, ahlaklı, anlayışlı, merhametli, cömert, saygılı, ne istediğini bilen, sevgisini ilgisini göstermekten kaçırmayan, net, dürüst, öncelik tanıyan, eli yüzü düzgün, kariyeri iyi olan güzel bir kuluna kolaylıkla, tez vakitte razı olacağın bir yuva kurmayı ve imanlı ahlaklı çocuk sahibi olmayı nasip et.. Nefsimize yenik düşmeden imtihanımızı kolaylıkla vermeyi nasip et

25 - S selin18 ve 26 - Eckubra
27 - HeySero ve 28 - C cemal sureya
Niyetlerinize ben, Neriman ve Breave Heart okuduk ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

23 - papatyamm ve 24 - Freddy
Niyetlerine okumayanlar 27 haziran cuma

oralardamevsimyazmi canım tek sen kaldın bildirim yapmayan okudun mu

Günlük bildirim yapamaya özen gösterelim

S selin18 , Eckubra , HeySero , C cemal sureya niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin
penyez83 , PiXiEE

Cumartesi pazar niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

23 - papatyamm
24 - Freddy

niyetlerinize herkes okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, tez vakitte dualarınızı Allah kabul eylesin aminn

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…