Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kendim için ve kavs-i kuzah arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

begonvil1985 ve kavs-i kuzah için okudum. Allah'ım kabül etsin inşallah PiXiEE penyez83

begonvil1985 ve kavs-i kuzah niyetlerinize ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

begonvil1985 , kavs-i kuzah niyetleriniz için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
penyez83 , PiXiEE

33-34. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim için de okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

33 - begonvil1985 begonvil1985 niyeti -2 Temmuz Carsamba
“Bismillahirrahmanirrahim
Yüce Rabbim İrem kulunun zor günleri kolaylıkla geçirmesine yardım et. Hz.Yusuf’u kuyudan çıkaran, Hz.Yunus’u balığın karnında koruyan, Hz. Nuh’u tufandan ve hz.İbrahimi ateşte yanmaktan koruyan Rabbim, İrem kulununda bu zor günlerini atlatmasına yardım et. Muhakkak ki bize zor gelen Sana kolaydır, ya Fettah isminle kilitli kapıları aç ve İrem kulunun kimseye anlatamadığı, gizlice ağladığı, yardım isteyemediği tüm durumlardan bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine onu refaha çıkar. Amin"

34 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah niyeti -2 Temmuz Carsamba
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Ferdün Hayyün Gayyümün Hakemün Adlün Guddüs

Rabbim, dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum hayırlısıyla. Lütfeyle.Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır.İşlerimizdeki dağınıklığı gider,düğümleri çöz.Kolaylaştır, zorlaştırma. Her işimizi hayırla tamamla.Maddi ve manevi bereket ihsan eyle.Bizi umduğum ve ummadığım yerlerden hayırlısıyla rızıklandır.
Benim ve ailemin karşısına hayırlı insanlar çıkar. Bizleri sureten ve sireten güzelleştir.Razı olacağın bir hayat geçirmemizi nasip eyle. İman hakikatlerine vakıf olup yaşamayı, anlatmayı nasip eyle. Evlatlarıma namazı sevdir ve hakkıyla kılanlardan eyle bizleri. Dünya ve ahiret sınavlarımda hayırlı başarı ver.
Mahkemelerimizin hayırla hızlıca sonuçlanmasını nasip eyle. Annemin gözlerine, oğlumdaki işitme sorununa ve ailemdeki kişilerin diğer maddi ve manevi hastalıklarına hayırlı şifa ver.
Buradaki dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kabul eyle.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

Niyetlerinize okudum, bağışladım.Allah kabul etsin

Çarşamba için okudum canım PiXiEE penyez83

Breave Heart nursevdi
begonvil1985 kavs-i kuzah arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin
Dün giremedim hic hakkınızı helal edin penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…