Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

33 - begonvil1985
34 - kavs-i kuzah
2 temmuz çarşamba niyetleri

oralardamevsimyazmi canım bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE

35 - telasememuresi telasememuresi niyeti -3 Temmuz Perşembe
Allahümme salli alâ Muhammed
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir"...
Ya Fettah isminle hayır kapılarını açansın. Kalbimi kırık bırakma. Benim de şükrümü eda edebilmemi nasip eyle. Anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Bizleri iyilerle karşılaştır. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Senin gücün her şeye yeter rabbim... Beni gönül muradıma kavuştur. Ya Semi isminle işitensin. Dualarımı kabul et. Gönlüme inşirah ferahlığı ver. Amin amin amin. Allahümme salli alâ Muhammed

36 - C Cittaslow C Cittaslow niyeti -3 Temmuz Perşembe
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,
Allahim, bizleri vatanımızı,milletimizi ve sana inananları koru,bizleri merhametinden esirgeme, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle..
Beni ,eşimi ,kızımı ve ailesini , kazalardan, belalardan ,hastalıklardan görünür görünmez bütün musibetlerden muhafaza eyle,bizi koru kolla ,.
Torunumun bahtını güzel eyle ,hayırlı ,sağlıklı
Uzun ömürler nasip et ,ahlaklı vicdanlı ,terbiyeli olsun,hayatı boyunca maddi manevi sıkıntı görmesin,vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun,iyi bir eğitim alsın,güzel okullarda okusun,iyi bir meslek sahibi olsun ,bu yolda bize de ailesi olarak maddi ve manevi güç kuvvet ver...
Allahim, malimi mülkümü sana emanet ediyorum ,kuraklıktan,doludan,ziraai hastalıktan, her türlü felaketten koru , bahcemdeki ürünümün bereketini arttır ve bereketini her zaman daim eyle , hayirli helal kazançlar nasip et..
Allahim kızıma da istediği yerde ,istediği gibi gönlündeki evi en kısa zamanda alabilmemizi nasip et ,eşiyle çocuğuyla sağlikla huzurla mutlulukla otursun inşallah,ya fettah isminin hürmetine , zorumuzu kolaylaştır,önümüzdeki engelleri kaldır,sen ol dersin her şey olur ,bize kolaylık ver rabbim..
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Aminn aminn

Niyetlerinize okudum, bağışladım.Allah kabul etsin.

telasememuresi ve C Cittaslow için okudum. PiXiEE penyez83

telasememuresi , C Cittaslow niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin
penyez83 , PiXiEE

35-36. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim için de okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

35. Ve 36. Arkadaşların niyetine okundu penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…