Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum

Okudum canım PiXiEE penyez83

39 ve 40. Arkadas icin okudum

Canlarım com zor bir gün geçirdik deprem bölgesinde olanlara Rabbim yardım etsin hava şartları da çok zorlu Allah'ım kimin ne ihoyaci var ise yardım etsin vefat edebledi peygamber efendimizin ocağında yoldaş eylesin kutulanlara sabr metanet versin. Anneler babalar evlatlar arkadaşlarımız dostlarımız herkes çok zor durumda. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.
Yardım kampanlari baslatildi biliyorsunuzdir muhakkak az çok demeden bir çöp dahi olsa katkımız olabilirse çok iyi olur.
Belediyelerin merkezleri var kültür merkezlerine yardım götürebilirsiniz AFAD koordoneli yardım noktalari var ,Kızılay kan bağış noktaları var kimin elinden ne gelebiliyorsa yapalım lütfen. Dualarımız tüm gün zorda olan kardeşlerimizle birlikteydi yarında öyle olacak inşallah bu sebepten yeni kisilerin niyetlerini paylaşmayacağız bu zor zamanda ihtiyaçları olan kardeşlerimize dualarimizi edelim.
Allah ülkemizi ve tüm insanlığı böyle felaketlerfen korusun tekrarını yaşatmasın

penyez83

@ağustos7
agustos72 ve nursevdi niyetleri için okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

canlarım listemizde olu deprem bölgesinde olan arkadaşlarımız var ol bol dua edelim zor durumda olan herkes için. bugün ve yarın yeni niyet paylaşmayacağız.
1 - Nevreste

2 - gizemmli

3 - ohkpln

4 - Jawlensky

5 - D u t

6 - RedGirl

7 - penyez83

8 - PiXiEE

9 - S selametvedua

10 - Cookiie

11 - Tiniminimavihanim

12 - aypare ackerman

13 - Hali

14 - Taze fasulye

15 - goah

16 - kavs-i kuzah

17 - G gulectosba
18 - begonvil1985

19 - Lna16

20 - Z Zerre

21 - Sincereley93190221

22 - HejaR12

23 - safi.naz

24 - madamseker

25 - Sevgicik

26 - sweetgirlcandy

27 - MssPARE

28- Breave Heart

29 - HALLEYS

30 - paeneperfectus

31 - C Cittaslow

32 - N Neselikalpler

33 - Rprnn

34 - M Meva59

35 - Oriana

36 - sweetgirlcandy ikinci niyeti

37 - Teach_Mavi

38 - mandalina01

39 - agustos72

40 - nursevdi

41 - Sehrazat6

42 - QueenGenepil

43 - YagmurSendeanlarsn

44 – Zehra

45 - narinal

46 - begonvil1985 ikinci niyeti

47 - Meral01

48 - sepulik

49 - Hemsirecik

50 - namaste21

51 - Gelincik78

52 - The

53 - sunpineapple

54 - A Asya89

55 – Gülçin

56 - afil

57 - Mavi ayy

58 - -loyalty

59 - Aktif Lora

Bize dua edin

Çok doğru bir karar canım

bildirim yaptım mı emin değilim dün dahil tüm günleri okudum. depremde olanlar için okuyorum bugün

Ben de deprem bölgesindeym sagolun kızlar. İnternetim çok az çekiyor. Telastan dua grubunu bile unuttum ama elimden geldiğince okumaya çalışırım inşallah. Şu an güvenli bir bolgedeyiz hamd olsun. Dua edin.
dualarımız sizlerle canım ALLAH'a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…