Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Merhabalar ben marastaydim giremedim pek şu anlık müsaitim iyiyiz cok sukur okuyabildigimi okuycam insallah ilerde nolur nereye kadar okuyabilirim bilmiyorum bilginiz olsun Allah yardımcımız olsun
PiXiEE penyez83
RABBİM yar ve yardımcınız olsun canım dualarımız sizlerle ALLAH'a emanet olun

Okudum Allah kabul eder insallah
PiXiEE penyez83

Okudum diye hatırlıyorum canım okumamismiyim sanki dün gece okudum gibi

Bugün için okudum Allah kabul etsin ülkemdeki sıkıntıları gidersin Allah enkaz altındakilere yedi uyuyanlar kefh suresindekiler gibi korusun yardım gelene kadar dayanma gücü versin sağ Salim çıkmayı nasip etsin

Canım biz en son pazar akşamı niyet paylaştık. pazartesi 2 arkadaş niyetini sende okudum diye bildirim yaptın

Dün, bugün, yarın niyet paylaşımı yapmayacağız deprem yaşayan arkadaşlar için ülkemizin selameti için dualar okuyoruz

Okudum diye hatırlıyorum canım okumamismiyim sanki dün gece okudum gibi
Canım eksiğin yok senin pazartesi niyetleri dahil okudum bildirimin var

Sonra niyet paylaşmadık bir kaç gün ara verdik deprem yaşayan arkadaşlar ve ülkemizin selameti için açılan topiklerde dualar okuyoruz

pazartesi niyetlerini okudum salı için paylaştınız mı depremden dolayı kendimi veremedim özür dilerim . Deprem bölgesinde değiliz ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz . Rabbim ülkemizin yardımcısı olsun depremde kalanlar enkaz altında olanlar soğukta dışarıda olan ailesini kaybeden kalbimiz aklımız fikrimiz orada penyez83 PiXiEE

En son pazartesi niyetlerini paylaştık canım ara verdik biraz
ülkemizin selameti için okuyoruz başka topikler de

Ayetel kursi kehf suresi haşr amener resulieokuyalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…