Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

22 şubat çarşamba niyetini okudum PiXiEE penyez83

namaste21 canım siteye giriyorsun ancak okudum bildirimin gelmedi . okudun mu duaları bugün bildirim gelmezse listeden çıkarmak durumunda kalacağım seni. özel bir sebebin varsa okuyamıyorsan haber ver destek olalım.

Mavi ayy canım okumalara ara vermiştik pazartesi tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz 46. Kişi dahil senin eksiğin yok
Tamam canım Allah razı olsun dediğim gibi toplu olarak okumalarimi bitirmiştim kandil gecesi nasip böyleymiş kusura bakmayın

Çarşamba için okudum aminnn

Tamam canım Allah razı olsun dediğim gibi toplu olarak okumalarimi bitirmiştim kandil gecesi nasip böyleymiş kusura bakmayın
Tüm listeye okudun mu canım giremezsen diye soruyorum ben niyetleri paylaşınca senin adına bağışlar yazarım buraya okudu diye

Evet canım hepsini okudum sanki içime doğdu okuyamam bişey olur hakka girmeyeyim diye kandil gecesi bitirdim tüm duaları

Evet canım hepsini okudum sanki içime doğdu okuyamam bişey olur hakka girmeyeyim diye kandil gecesi bitirdim tüm duaları
son 3 kişiye kadar yerine okuyup bağışlamasını yaptım canım . sadece son 3 kişiyi bağışlasan yeter bağışlayamazsan bağışlarız biz. Allah' ım yardımcınız olsun

narinal ve begonvil1985 niyetleri için okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

Okudum penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…