Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Katılacağım

Etiket için çok teşekkür ederim. Kendi okumalarım da var. Yetiştiremeyebilirim, kimsenin hakkına girmek istemem. O yüzden katılamayacağım. İnşallah başka bir sefere Allah dualarımızı kabul etsin

Etiket için sagolun canlar malesef bende katılamayacağım günlük olunca malesef zor oluyor ufaklık çok hareketli vakit bulamıyorum kimsenin hakkına girmek istemem Rabbim dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin ❤

3 arkadaşada okudum Alllah kabul etsin PiXiEE penyez83

PiXiEE canım bugün mü bitiriyoruz duaları?

Ben buna katılamıcam. İnşallah bir sonraki seferde buluşmak üzere

İki kişiye okuyoruz derken hangi iki kişiye valla benim kafam karıştı çok yere de etiketlenmişim

PiXiEE canım bugün mü bitiriyoruz duaları?
canım yeni listemiz henüz başlamadı. başladığında bildirim yapacağız. hergün iki arkadaşımızın niyetlerini paylaşacağız önce birinin niyetini okuyup duaları okuyacağız sonra diğer arkadaş için aynı şekilde yapacağız. iki kişinin duaları bitince okudum diye bildirim yapacağız.

İki kişiye okuyoruz derken hangi iki kişiye valla benim kafam karıştı çok yere de etiketlenmişim
canım liste başlayınca paylaşacağız hangi iki kişi olduğunu ve niyetlerini . her gün iki kişinin niyetini paylaşıp okuma yapacağız. listemiz başlasın o zaman daha iyi oturur kafanda konu.

canım liste başlayınca paylaşacağız hangi iki kişi olduğunu ve niyetlerini . her gün iki kişinin niyetini paylaşıp okuma yapacağız. listemiz başlasın o zaman daha iyi oturur kafanda konu.
Tamam şimdi kafamda oturdu canım çok sağol

Etiket için çok teşekkür ederim ama bu deprem süreci biraz hafifleyene kadar katılamayacağım kusura bakmayın lütfen yarım bırakmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…