Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

57 58 59 okudum
PiXiEE penyez83

Evet şimdi anladım bende katılabilirim çok teşekkür ederim özelden kime yazacağım duamı

Okundu liste tamamdı PiXiEE penyez83

Mavi ayy Aktif Lora -loyalty niyetine okudum. penyez83 PiXiEE

Katılmak istiyorum canım çok sağol

Okudum Allah kabul etsin. Yeni listeye katılmıyorum penyez83 PiXiEE

Her sayıdan ikişer tane okucaz mi yoksa 100 sayısında iki kisiye mi
Tubişim hoşgeldin 4 dua var günde 2 kişi niyetine okuyacağız. 1 kişi niyetine her birinden 100 er kez okuyacağız sonra 2. kişi niyetine de her bir duadan 100 er kez okuyacağız nasipse

Tubişim hoşgeldin 4 dua var günde 2 kişi niyetine okuyacağız. 1 kişi niyetine her birinden 100 er kez okuyacağız sonra 2. kişi niyetine de her bir duadan 100 er kez okuyacağız nasipse
Hoşbulduk ablam inşallah katılırım neden olmasın pixieye attım niyetimi

Etiket için teşekkür ederim Ben katılamayacağım

Her gün düzenli okumak için güzel oluyordu, ama maalesef yetiştirememe kaygısından ötürü affınızı rica edeceğim. Allah kabul etsin dualarınızı, inşallah bir sonrakine katılabilirim.

Son üç arkadaşıma okudum Allah kabul etsin

Canim ben bu seferliğe katılmayacağım. Nasip olursa İnşallah sonrakilere her şey için teşekkürler Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Her gün düzenli okumak için güzel oluyordu, ama maalesef yetiştirememe kaygısından ötürü affınızı rica edeceğim. Allah kabul etsin dualarınızı, inşallah bir sonrakine katılabilirim.
Canım birlikte olmak dualarda buluşmak güzeldi yine gel.. Yeni liste aslında 2 kişiye 20-25 dk sürüyor yine tabiki siz bilirsiniz. Liste başlayana kadar okur yedek de yabilirdiniz. Niyetler paylaşınca da bağışlama yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…