Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

3 ve 4 okudum
PiXiEE penyez83

3. N Neselikalpler
4. S sadecedua niyetlerine okudum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

PiXiEE
penyez83

Salı günü için okudum tamamladım Allah kabul etsin PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin
penyez83
PiXiEE

N Neselikalpler ve S sadecedua niyetleri için okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE

Z Zeynoyi siteye giriyorsun o kadar bildirim yaptim hiç cevap vermiyorsun okudun mu okumadın mi bilgi de yazmadin.listeden çıkarıyorum seni okumadiysan?

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
  • 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
  • 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
  • 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM

GÜNLÜK 2 KİŞİYE OKUNACAK

İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR
.
5 - Freddy niyeti – 8 Mart Çarşamba

Annemin ağrılarının son bulup, sağlığına kavuşup mutlu yaşamasını nasip et Allah'ım. Beni hayallerime kolaylıkla tez zamanda kavuştur Allah'ım. Bizleri şer ve beladan koru Rabbim. Ülkemizin üzerindeki bu karanlığı kaldır Allah'ım. Burada bana dua edenlerin dualarını kabul et Allah'ım.

6 - The niyeti – 8 Mart Çarşamba

Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et. Eşim yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun. Benim de başlayacağım isimde kolaylıklar nasip et, iyi insanlarla karşılaştır. Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin.
1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - narinal

19 - Hali

20 - sunpineapple

21 - A Asman

22 – K KurkmantoluS

23 - Tubismavis

24 - Lna16

25 - nursevdi

26 - -loyalty

27 - madamseker

28 - B blueandblue

29 - C Cittaslow

30 - sepulik

31 - Nevreste

32 - Sincereley93190221

33 - Sevgicik

34 - Life light

35 - G gulectosba

36 - ezgiisel

37 - kavs-i kuzah

38 - Madammor

39 - zeyno genc

40 - Sehrazat6

41 - Peeves

42 - Minesuu

43 - begonvil1985

44 - Z Zeynoyi

45 - afil

46 - paeneperfectus

47 - Elifnesli65

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE
penyez83

Okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…