Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

hakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.

hakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.
inşallah canım benim. müjdeli haberini bize de ver . Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.

Freddy ve The için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE

Rabbim yar ve yardimcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alin sağlıkla büyutün insallah

Freddy & The
Rabbim niyetinizi dualarınızı kabul etsin

PiXiEE penyez83 Okudum

A Asman kendi isteği ile listeden ayrıldı.
Başka ayrılmak isteyen varsa lütfen bugün bildirsin ve çıkaralım.
Tüm listeyi yenilemek niyet sayılarını günlerini ayırmak epey bir vaktimizi alıyor bizim. Lütfen bugün listenin son halini bitirelim çıkmak isteyen bugün bildirsin
1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - Hali

19 - sunpineapple

20 - A Asman

21 – K KurkmantoluS

22 - Tubismavis

23 - Lna16

24 - nursevdi

25 - -loyalty

26 - madamseker

27 - B blueandblue

28 - C Cittaslow

29 - sepulik

30 - Nevreste

31 - Sincereley93190221

32 - Sevgicik

33 - Life light

34 - G gulectosba

35 - ezgiisel

36 - kavs-i kuzah

37 - Madammor

38 - zeyno genc

39 - Sehrazat6

40 - Peeves

41 - Minesuu

42 - begonvil1985

43 - afil

44 - paeneperfectus

45 - Elifnesli65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…