hakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.kızlarnarinal arkadaşımız hem çalıştığı için hemde doğumunun yaklaşmasından dolayı listeden ayrılmak istedi.
penyez83 ve Gülçin niyetine okumuştun canım ikiside senin niyetin için okuyacak hak kalmasın.
Allah'ım sana hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin. Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinnarinal
1 -penyez83
2 - Gülçin
3 - N Neselikalpler
4 - S sadecedua
5 -Freddy
6 -The
7 -Blue_Black
8 -Aktif Lora
9 -Breave Heart
10 –RedGirl
11 -kunfeyekun__
12 -HejaR12
13 -Catlak-kurabiye
14 -Tiniminimavihanim
15 -kayra1209
16 - B Buluts34
17 -PiXiEE
18 -narinal
19 -Hali
20 -sunpineapple
21 - A Asman
22 – K KurkmantoluS
23 -Tubismavis
24 -Lna16
25 -nursevdi
26 --loyalty
27 -madamseker
28 - B blueandblue
29 - C Cittaslow
30 -sepulik
31 -Nevreste
32 -Sincereley93190221
33 -Sevgicik
34 -Life light
35 - G gulectosba
36 -ezgiisel
37 -kavs-i kuzah
38 -Madammor
39 -zeyno genc
40 -Sehrazat6
41 -Peeves
42 -Minesuu
43 -begonvil1985
44 - @Zeynoyi
45 -afil
46 -paeneperfectus
47 -Elifnesli65
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.
inşallah canım benim. müjdeli haberini bize de ver . Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.hakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.
- 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
- 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
- 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
- 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM
GÜNLÜK 2 KİŞİYE OKUNACAK
İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
5 -Freddy niyeti – 8 Mart Çarşamba
Annemin ağrılarının son bulup, sağlığına kavuşup mutlu yaşamasını nasip et Allah'ım. Beni hayallerime kolaylıkla tez zamanda kavuştur Allah'ım. Bizleri şer ve beladan koru Rabbim. Ülkemizin üzerindeki bu karanlığı kaldır Allah'ım. Burada bana dua edenlerin dualarını kabul et Allah'ım.
6 -The niyeti – 8 Mart Çarşamba
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et. Eşim yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun. Benim de başlayacağım isimde kolaylıklar nasip et, iyi insanlarla karşılaştır. Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin.
1 -penyez83
2 - Gülçin
3 - N Neselikalpler
4 - S sadecedua
5 -Freddy
6 -The
7 -Blue_Black
8 -Aktif Lora
9 -Breave Heart
10 –RedGirl
11 -kunfeyekun__
12 -HejaR12
13 -Catlak-kurabiye
14 -Tiniminimavihanim
15 -kayra1209
16 - B Buluts34
17 -PiXiEE
18 -narinal
19 -Hali
20 -sunpineapple
21 - A Asman
22 – K KurkmantoluS
23 -Tubismavis
24 -Lna16
25 -nursevdi
26 --loyalty
27 -madamseker
28 - B blueandblue
29 - C Cittaslow
30 -sepulik
31 -Nevreste
32 -Sincereley93190221
33 -Sevgicik
34 -Life light
35 - G gulectosba
36 -ezgiisel
37 -kavs-i kuzah
38 -Madammor
39 -zeyno genc
40 -Sehrazat6
41 -Peeves
42 -Minesuu
43 -begonvil1985
44 - @Zeynoyi
45 -afil
46 -paeneperfectus
47 -Elifnesli65
Rabbim yar ve yardimcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alin sağlıkla büyutün insallahhakkım helal olsun hiç sorun değil. pazartesi ve salı niyetleri için okudum. bugünü okumadım sadece bugünden itibaren izninizi istiyorum. doğum sonrası görüşmek üzere Allaha emanet olun.
- 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
- 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
- 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
- 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM
GÜNLÜK 2 KİŞİYE OKUNACAK
İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
5 -Freddy niyeti – 8 Mart Çarşamba
Annemin ağrılarının son bulup, sağlığına kavuşup mutlu yaşamasını nasip et Allah'ım. Beni hayallerime kolaylıkla tez zamanda kavuştur Allah'ım. Bizleri şer ve beladan koru Rabbim. Ülkemizin üzerindeki bu karanlığı kaldır Allah'ım. Burada bana dua edenlerin dualarını kabul et Allah'ım.
6 -The niyeti – 8 Mart Çarşamba
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et. Eşim yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun. Benim de başlayacağım isimde kolaylıklar nasip et, iyi insanlarla karşılaştır. Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin.
1 -penyez83
2 - Gülçin
3 - N Neselikalpler
4 - S sadecedua
5 -Freddy
6 -The
7 -Blue_Black
8 -Aktif Lora
9 -Breave Heart
10 –RedGirl
11 -kunfeyekun__
12 -HejaR12
13 -Catlak-kurabiye
14 -Tiniminimavihanim
15 -kayra1209
16 - B Buluts34
17 -PiXiEE
18 -narinal
19 -Hali
20 -sunpineapple
21 - A Asman
22 – K KurkmantoluS
23 -Tubismavis
24 -Lna16
25 -nursevdi
26 --loyalty
27 -madamseker
28 - B blueandblue
29 - C Cittaslow
30 -sepulik
31 -Nevreste
32 -Sincereley93190221
33 -Sevgicik
34 -Life light
35 - G gulectosba
36 -ezgiisel
37 -kavs-i kuzah
38 -Madammor
39 -zeyno genc
40 -Sehrazat6
41 -Peeves
42 -Minesuu
43 -begonvil1985
44 - @Zeynoyi
45 -afil
46 -paeneperfectus
47 -Elifnesli65
duaları akşama kadar tamamlamış olalım lütfen
3 - N Neselikalpler niyeti ve 4 - S sadecedua niyeti için okumayanlar - 7 Mart Salı
sunpineapple
A Asman
kavs-i kuzah
Çok uğraştınız gerçekten üzüldüm bu duruma.
Yok canım okuyamadım malesef sadece pazartesi okuyabildim
tamamdırYok canım okuyamadım malesef sadece pazartesi okuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?