Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

KIZLAR narinal ARKADAŞIMIZ SİZLER İÇİN OKUDU. HAK KALMASIN SİZLER DE ONUN NİYETİNİ OKURSUNUZ.
1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

NİYETİ AŞAĞIDAKİ GİBİ

@NARİNAL NİYETİ
Doğuma 2 ay kaldı sağlıkla doğsun istiyorum tek dileğim budur.

narinal Canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin RABBİM aminnnn

benden yana Hakkım helal olsun dualarında bizleride unutma yine gel bekliyoruz

5 ve 6 okudum
PiXiEE penyez83

penyez83 canım A Asman listeden çıktı senin yerine okumuştu bilgine
A Asman canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin sağlıklı sıhhatli salih ve saliha evlatlarınız olsun huzurlu bir hayat yaşayın aminnnn benden yana Hakkım helal olsun yine bekleriz dualarınızda bizi de unutmayın

PiXiEE bilgine canım

Allah razı olsun canım. Rabbim dualarınızı ve niyetlerinizi kabul etsin inşallah. Tekrar adet olduğum için moralim çok bozuk kendimi toparlayamıyorum. İnşallah tekrar buluşuruz yine. Sizleri çok seviyorum

Ben bu listeden çıkayım çünkü vakit bulabilirim sandım ama bulamıyorum, yeni doğum yaptım. İnşallah bir sonraki listeye düzenimi oturtmuş olurum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Ben bu listeden çıkayım çünkü vakit bulabilirim sandım ama bulamıyorum, yeni doğum yaptım. İnşallah bir sonraki listeye düzenimi oturtmuş olurum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Canım senin niyetine okudum RABBİM evladını analı babalı huzurla sağlık sıhhatle afiyetle büyütmeyi nasip eylesin aminnnn hakkım helal olsun yine bekleriz dualarında bizleri de unutma

PiXiEE bilgine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…