Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Catlak-kurabiye ve sepulik icin okudum PiXiEE

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

Günlük 2 kişiye okunacak toplam 50+50= 100 adet okunacak

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

12 - begonvil1985 niyeti -3 Nisan Pazartesi

Bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım IREM kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl, gireceği tüm sınavlarda başarılı olmasını sağla. İrem kulunun kızını da akıllı ve uslu bir kız olmasını sağla, dili açılsın, iştahı açılsın. Evlâdlarını büyütürken Irem kulunun önündeki zorlukları kolaylaştır. Evine huzur,mutluluk ve bereket ver. Duâsına amin diyen tüm arkadaslarımın da duâlarını kabul eyle, eş isteyenlere es, aş isteyenlere aş, evlâd hasretiyle yananlara evlâd ver ya Rabbim, amin amin amin"

13 - K KurkmantoluS niyeti-3 Nisan Pazartesi

Allah'ım Şerife kulunun gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eyle, kabul eyle amin. Eşinin ailesine olan düşkünlüğü azalsın ve kendi ailesine yönelsin inşallah. Hayırlı bir şekilde evlerini satıp istedikleri yerden hayırla sağlıkla afiyetle ev alabilmelerini nasip eyle. Evlatlarını büyütürken kolaylık ve sabır nasip eyle. Maddi manevî güç ver ona. Evine huzur muhabbet mutluluk ver. Eşiyle eskisi gibi mutlu olabilmelerini nasip et. Kendisinden yanlış gördüğü ama bi türlü düzeltemediği huylarını sen düzelt yarabbim.

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

12-13 okundu Allah kabul etsin en kısa zamanda penyez83 PiXiEE

begonvil1985 irem ve K KurkmantoluS niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminn PiXiEE

begonvil1985 Breave Heart .niyetlerine okudum allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin
begonvil1985
K KurkmantoluS
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…