Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

begonvi
K KurkmantoluS ve begonvil1985 niyetine okudum Rabbim kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

2 arkadaş için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Bugün 3 kişiye okuyoruz !!!

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

14 - -loyalty niyeti- 4 Nisan Salı

Namaza başlamak istiyorum nefsimi yenilmemem için baba yardım et Allahım oğlumun konuşma probleminin kalıcı olarak yok olmasını,eşim oğlum ve tüm ailemin sağlıklı huzurlu olmasını diliyorum. Bir de sağlıklı bir kız çocuğum olmasını istiyorum

15 - Breave Heart niyeti-4 Nisan Salı

Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah...

İlahi ; Anlarımızı, günlerimizi, aylarımızı, yıllarımızı bize mübarek eyle!

Hoş gelen Ramazan’ın hoş bulduklarından eyle!

Ramazan’ı bizden, bizi Ramazan’dan hoşnut ve razı eyle!

Kur’an’ı bizden, bizi Kur’an’dan hoşnut ve arzı eyle!

Ramazanı ruhumuza gıda gönlümüze ferman,

Gözümüze fer dizimize derman kıl!

Allahım evlatlarımın akıl beden ve ruh sağlığını daim eyle onlara hayırlı bir ömür, güzel ahlak güzel huy nasip eyle, eşim ve bana hiç bırakmadan namaz kılabilmeyi Efendimiz (s.a.v) e layık ümmet olabilmeyi ve bu uğurda gerekeni yapabilecek gücü nasip eyle, eşimin görüştüğü işi bizim hakkımızda hayırlısıysa inşallah nasip eyle. Rızkımızı ve ömrümüzü bereketlendir, bizleri her türlü kötülükten görünür görünmez musibetlerden kazalardan muhafaza eyle. Bizleri umduklarımıza nâil, korktuklarımızdan emin eyle Allah'ım! Hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza (bizde dahil) ödeme kolaylığı ver.

Burada dua eden bütün arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle eş isteyen arkadaşlarıma hayırlı eş evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlat nasip eyle Ya Rabbelalemin...

HasbunAllah ve Ni'me'l Vekil ve Ni'me'l Mevla ve Ni'me'l Nasir... "Allah bize yeter. O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır." Amin.

16 - Aktif Lora niyeti -4 Nisan Salı

Allahım senin herseye gücün yeter hakkımızda hayırlısını nasıb et işlerimi yoluna koy amin

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

3 arkadaş için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…