Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

19 - gecenin_resmi niyeti-6 Nisan Perşembe

Niyetim erkek kardeşimin tez vakitte hakkından hayırlısı ile işe girmesi. Güzel hayırlı bir yuva kurması. Evladımın bahtı şansı açık olsun. Sağlıklı hayırlı bir ömür sürsün. Vatanına milletine anasına babasına hayırlı bir evlat olsun. İyi bir mesleği olsun. Akıl beden ruh sağlığı yerine olsun. İyi insanlarla karşılaştırsın. Rabbim oğluma eli yüzü düzgün sağlıklı bir de kardeş nasip etsin.

Buradaki dua arkadaşlarımızın gönüllerinden geçen bütün duaları kabul olsun. Aminn

20 - Peeves niyeti-6 Nisan Perşembe

Allahim her turlu darligimizi gidersin. Maddi yonden rahatliyalim esim istedigi gibi guzel bir is bulsun. Evimizi duzene koyalim. Onumuzdeki engeller kalksin Allah hayirli kapilarini acsin. Rabbim hep iyilerle karsilastirsin. Yegenim sifa bulsun konussun. Dua eden butun herkesin duasi kabul olsun. Amin.

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

gecenin_resmi ve Peeves canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminn PiXiEE

gecenin_resmi ve Peeves niyetlerine okudum.
Rabbim kabul etsin inşallah.
PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin

19 ve 20 niyetleri için okudum..Rabbim kabul etsin..

Peeves ve gecenin_resmi arkadaşlarımiz için okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

gecenin_resmi Peeves niyetlerine okudum allah kabul etsin.
PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…