Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

19 ve 20 okudum
PiXiEE penyez83

19 ve 20 ci sıradaki arkadaşlara okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE penyez83

Okudum PiXiEE penyez83

bugünki arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin penyez83 ve PiXiEE

Perşembe niyetini deki arkadaşlara okudum tamamladım Allah dualarını kabul etsin PiXiEE penyez83

gecenin_resmi ve Peeves niyetine okudum penyez83 PiXiEE

Arkadaşlarımın, niyetine okudum. Allah kabul etsin

Okumuştum unutmuşum bildirim yapmayı
Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

BUGÜN 3 KİSİYE OKUYACAĞIZ

’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

21 - afil niyeti-7Nisan Cuma

En kısa sürede kolaylıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı ibadetli Salih ve saliha evlat nasip et bize ya Rabbim oğlumun kardeşi olsun. Evlatlarımız senin razı olacağın Müslümanlar olsun ve evlatlarımızı senin razı olacağın müslümanlar gibi yetiştirmemizde bize yardım et Allahım.Evlatlarımızı hayırlı sağlıklı bir müslüman ve hem ahiretliğini hem dünyalığını kurtarabilecek gibi yetiştirelim

Evlatlarım ibadetli imanlı hayırlı sağlıklı bir Müslüman olarak ömrünün sonuna kadar refah içinde mutlu huzurlu yaşasın

Hem ahiretliğini hem dünyalığını kurtaracak refah içinde ve sağlıkla yaşayabileceği başarılı bi hayatı ve yüksek mertebelerde mesleği olsun. Evlatlarımı büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sağlık ve sıhhat ver Allah’ım. Bana ve aileme evime sağlık sıhhat huzur mutluluk bereket ver her geçen gün daha da artsın. Kolaylıkla her geçen gün imanımızı güçlendir ölene dek ibadetlerimizi tam hakkıyla yapabilmeyi senin razı olduğun kullardan olmayı ve senin rızana uygun yaşamayı nasip et bize rabbim .sana sığındım sana inandım senden başka kimsem yok sen benim kalbimi ferahlat bana yardım et farkedebildiğim farkedemediğim tüm uğradığım haksızlıkları sana havale ediyorum. Bana bu haksızlıkları yapanları üzenleri vesile olanları göz yumanları sana havale ediyorum Allahım. Aileme kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları bizlerden uzak tut, bizi koru kolla, himayenden çıkarma Ya Rabbim. Bana şifa ver rabbim. Allah'ım ömrümüzü bereketlendir.Şehid mertebesinde ölmeyi nasip et bize Allahım.Bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. En kısa sürede helal yoldan kolaylıkla maddi manevi çok zengin olalım, bütün borçlarımızı kolaylıkla kimseye muhtaç olmadan kapatalım. Refah içinde ailemle yaşayalım. Eşimin maaşını bereketlendir Allahım.Çalışmama gerek kalmasın çocuğumla eşimle evimle ilgileneyim. Hacca umreye gidelim ailece. Hiç para derdimiz olmasın mutlu huzurlu yaşayalım.

Borçsuz mutlu huzurlu imanlı ibadetli bol güzel muhabbetle hayatımıza devam edelim.

Eşim çocuğumla ilişkilerimiz hep çok iyi olsun muhabbetimiz sevgimiz hiç bitmesin her geçen gün daha da artsın

Gönlümüze göre Suv model harcamalarını karşılayacağımız bi arabamız olsun

Ömrümüzün sonuna kadar sağlık sıhhat iman ibadetle yaşayalım

Ömrümüzün sonuna kadar para sıkıntısı geçim sıkıntısı yaşamadan bolluk bereket içinde zengin yaşayalım

Bana ve aileme bol iman ibadet aşkı ver

Ahiretimizi kurtaralım hep birlikte cennette elele olalım. Sevdiklerimi ve beni sevenleri senin razı olacağın kullardan eyle ya rabbim.

22 - aypare ackerman niyeti-7 Nisan Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. ALLAHım sen beni namazından ve yolundan ayırma geçmiş günahlarımı bağışla sevilen sayılan biri eyle. Amin Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

23 - Nillatte niyeti-7 Nisan Cuma
hayırlı güzel bir evlilik yapmak niyetim.

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…