Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

24 - Life light niyeti- 8 Nisan Cumartesi

Allahım sen büyüksün Ya Rabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet. Bizi yolundan ayırma. Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım. Sağlıklı , sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim.

25 - penyez83 niyeti-8 Nisan Cumartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH’ım Azabından affına sığınır, gazabından rızana sığınır, senden yine sana sığınırız. Sen kendini sena ettiğin gibi yücesin. Ellerimizi açtık senin huzuruna geldik. Senden yardım diler, yalnızca sana kulluk ederiz. Bizleri affettiğin, bağışladığın, temizlediğin, arındırdığın kullarından eyle.
ALLAH’ım gerek fert olarak gerek toplum olarak, sana inanan ümmeti Muhammedin evlatlarını, islam coğrafyasını, vatanımızı, milletimizi, her türlü musibet ve belalardan, yangınlardan, sellerden, depremlerden, görünür görünmez kazalardan, belalardan muhafaza eyle.
ALLAH’ım birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat verme. Bizlere ihsan ve ikram ettiğin nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlığımızın ve sıhhatimizin bozulmasından sana sığınıyoruz Ya RABBİ Hafîz isminle cümlemizi muhafaza eyle.
Bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle.
Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına umreye hacca gitmeyi nasip eyle. Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasir Allah bize yeter. O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.
RABBİM dualarımızı kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

24 ve 25 niyetleri için okudum..Allah kabul etsin..

M mayaaslan canım kaç gündür bildirim yapmıyorsun özelden de yazdım yarında haber gelmezse listeden çıkarmak durumunda kalicam seni malesef

afil aypare ackerman ve Nillatte niyetine okudum Rabbim kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

Okudum Allah kabul etsin
Life light
penyez83
PiXiEE

Life light canım niyetine ve kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…