BUGÜN 3 KİSİYE OKUYACAĞIZ
’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)
2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
21 -
afil
niyeti-7Nisan Cuma
En kısa sürede kolaylıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı ibadetli Salih ve saliha evlat nasip et bize ya Rabbim oğlumun kardeşi olsun. Evlatlarımız senin razı olacağın Müslümanlar olsun ve evlatlarımızı senin razı olacağın müslümanlar gibi yetiştirmemizde bize yardım et Allahım.Evlatlarımızı hayırlı sağlıklı bir müslüman ve hem ahiretliğini hem dünyalığını kurtarabilecek gibi yetiştirelim
Evlatlarım ibadetli imanlı hayırlı sağlıklı bir Müslüman olarak ömrünün sonuna kadar refah içinde mutlu huzurlu yaşasın
Hem ahiretliğini hem dünyalığını kurtaracak refah içinde ve sağlıkla yaşayabileceği başarılı bi hayatı ve yüksek mertebelerde mesleği olsun. Evlatlarımı büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sağlık ve sıhhat ver Allah’ım. Bana ve aileme evime sağlık sıhhat huzur mutluluk bereket ver her geçen gün daha da artsın. Kolaylıkla her geçen gün imanımızı güçlendir ölene dek ibadetlerimizi tam hakkıyla yapabilmeyi senin razı olduğun kullardan olmayı ve senin rızana uygun yaşamayı nasip et bize rabbim .sana sığındım sana inandım senden başka kimsem yok sen benim kalbimi ferahlat bana yardım et farkedebildiğim farkedemediğim tüm uğradığım haksızlıkları sana havale ediyorum. Bana bu haksızlıkları yapanları üzenleri vesile olanları göz yumanları sana havale ediyorum Allahım. Aileme kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları bizlerden uzak tut, bizi koru kolla, himayenden çıkarma Ya Rabbim. Bana şifa ver rabbim. Allah'ım ömrümüzü bereketlendir.Şehid mertebesinde ölmeyi nasip et bize Allahım.Bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. En kısa sürede helal yoldan kolaylıkla maddi manevi çok zengin olalım, bütün borçlarımızı kolaylıkla kimseye muhtaç olmadan kapatalım. Refah içinde ailemle yaşayalım. Eşimin maaşını bereketlendir Allahım.Çalışmama gerek kalmasın çocuğumla eşimle evimle ilgileneyim. Hacca umreye gidelim ailece. Hiç para derdimiz olmasın mutlu huzurlu yaşayalım.
Borçsuz mutlu huzurlu imanlı ibadetli bol güzel muhabbetle hayatımıza devam edelim.
Eşim çocuğumla ilişkilerimiz hep çok iyi olsun muhabbetimiz sevgimiz hiç bitmesin her geçen gün daha da artsın
Gönlümüze göre Suv model harcamalarını karşılayacağımız bi arabamız olsun
Ömrümüzün sonuna kadar sağlık sıhhat iman ibadetle yaşayalım
Ömrümüzün sonuna kadar para sıkıntısı geçim sıkıntısı yaşamadan bolluk bereket içinde zengin yaşayalım
Bana ve aileme bol iman ibadet aşkı ver
Ahiretimizi kurtaralım hep birlikte cennette elele olalım. Sevdiklerimi ve beni sevenleri senin razı olacağın kullardan eyle ya rabbim.
22 -
aypare ackerman
niyeti-7 Nisan Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. ALLAHım sen beni namazından ve yolundan ayırma geçmiş günahlarımı bağışla sevilen sayılan biri eyle. Amin Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
23 -
Nillatte
niyeti-7 Nisan Cuma
hayırlı güzel bir evlilik yapmak niyetim.
1 -
@Freddy
2 -
RedGirl
3 -
@madamseker
4 -
@Nevreste
5 -
ezgiisel
6 -
@Zuleyha65