Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
42 - asi_melek niyeti -16 Nisan Pazar

Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Burcu kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Burcu kulunun evine mutluluk,huzur,sağlık ver, eşiyle birbirlerini hoş göster.Mutluluğunu daim eyle,hayırlı evlatlar nasip et duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Amin.

43 - goah niyeti -16 Nisan Pazar

Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım.

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41 - Fdn Alev

42 - asi_melek

43 - goah

44 - K karamelli001

45 - kayra1209 ikinci niyeti

46 - kunfeyekun__

Okudum Allah kabul etsin
42-43
PiXiEE
penyez83

asi_melek Ve goah niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

A Asya89 ve Fdn Alev niyetlerine okudum Rabbim kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

Cumartesi pazar Okudum
PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…