Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

42-43 için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Pazar niyetlerini Okudum Allah kabul etsin arkadaşlar

-kuzeyildizi- ve C Cittaslow canlar niyetlerinize herkes okumasını tamamladı sadece Aktif Lora arkadaşımız ceza almış gelir diye bekledik. baktım halen gelmemiş. Günlük okumasını yapan bir arkadaşımız, sizin niyetlerinize okumus olabilir bilmiyoruz.

Ben aktif lora yerine, ikinizin niyetlerine okudum

ALLAH kabul etsin dualarınızı aminnnnnn

PiXiEE Bilgine canım Perşembe niyetleri tamamlandı

Başta emeklerinizden ötürü sizlere ve diğer tüm okuyan arkadaşlara teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah

Hemsirecik kayra1209 ve HejaR12

Canlar niyetlerinize herkes okumasını tamamladı. Sadece Aktif Lora ceza almış halen dönmedi okumuş olabilir..
onun yerine ben sizlerinin niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE Bilgine canım cuma niyetleri de tamamlandı

Nillatte canım cumartesi niyetlerine okudun mu

A Asya89 Ve Fdn Alev niyetletinize, banlı olan arkadaşımız Aktif Lora yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE bilgine canım

asi_melek goah niyetine okudum penyez83 PiXiEE

42 ve 43 numara sıradaki arkadaşlar için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE penyez83

HATIRLATMA ETİKETİDİR

canlar okumaları bitirelim lütfen

Bu akşam son 3 kişi niyeti paylaşıyoruz yarın geceye kadar herkesin okumasını bitirelim nasipse

40 - A Asya89 ve 41 - Fdn Alev /15 Nisan Cumartesi niyetlerine okumayanlar

Nillatte

42 - asi_melek ve 43 - goah / 16 Nisan pazar niyetlerine okumayanlar

madamseker
Elifnesli65
sepulik
Breave Heart
Aktif Lora
afil
Nillatte
safi.naz
Meryeemmm_
Hemsirecik
kayra1209
HejaR12
Fdn Alev
asi_melek
K karamelli001
kayra1209 ikinci niyet

PiXiEE bilgine canım

Bugün ki arkadaslarima okudum, Allah kabul etsin

Pazar niyetlerini okudum PiXiEE

42. Ve 43. Sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Son 3 kişiye okuyoruz

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
44 - K karamelli001 niyeti -17 Nisan Pazartesi

Allahim aileme ve bana saglikli,huzurlu,hayirli, bol ve bereketli omur ver. İslerimizi kolaylastir zorlastirma. Gonlumden gecen dualari hayirlisiyla kabul et. Amin

45 - kayra1209 ikinci niyeti-17 Nisan Pazartesi

2-ALLAH ́!m şu anda gerek evlerinde gerekse hastane köşelerinde “bana da bir dua eden yok mu!” diye inleyen tüm müslüman hasta kardeşlerimize sen şifa ver. Tüm hasta dostlarımıza ve dostlarımızın hastalarına şifa ihsan eyle.Komada, yoğun bakımda, yatan tüm müslüman kardeşlerimize tıbbın çaresiz kaldığı tüm müslüman hasta kardeşlerimize şifa ver. Ya Erhamerrahimin. Bizlerden dua isteyen, dua bekleyen hasta kardeşlerimiz adına huzuruna geldik. Onlara ettiğim duanın suyu yüzü hürmetine bil hassa sana açtığım eller ettiğim dualar ve ibadetler hürmetine Rabbim sedef hastasıyım sedeflerime şifa ver. Tamamen geçsin hepsi ve bir daha hiç çıkmasın.

46 - kunfeyekun__ niyeti -17 Nisan Pazartesi

Allah celle celaluhu aileme ve bana hem bu dünyada hem ahirette 2 Cihan saadetini yaşatsın nasip etsin ve Rabbim bana yapılan zülmü görüyorsun.eşimin üvey annesi üvey kardeşi ve eltim , kocamı benden uzaklaştırmak için her fırsatı kullanarak yalanlarla bin tane plan oyun yapıyorlar

. Çocuksuzluk imtihanımı bile kullanıp soyun kuruyor demekten çekinmediler. Ben bu zülüm leri sana bırakıyorum vekilim sensin. Sen onlara layığını ver layık olduklarını yaşat Aminnnn

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41 - Fdn Alev

42 - asi_melek

43 - goah

44 - K karamelli001

45 - kayra1209 ikinci niyeti

46 - kunfeyekun__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…