Merhaba ben de bu konuyu araştırıyorum. ama iki çeşit var bunda da .birisi norseld firması esas dual yellow lazer.Avustralya Menşei. bir de bison firması var o da copper bromür lazer.o da kuzey kore. aslında dual yellow da copperd bromür tabanlı ama daha gelişmiş sanırım.şöyle bir sıkıntı var muayene ücreti diye 500 tl istiyorlar deneme atışı yapmıyorlar genelde devamı var yazcam
şimdi ben 500 tl verdim Nişantaşında bi erkek dr 500 tl muayene ücreti dediler ilaç yazarsa dediler (ilaç yazmadan burakmaz o 500 tl alıncak çünkü en basitinden roza diye bir krem yazdı bana mesela ben o kremi ssk cildiyesinden de alırdım )
ve diyorlar ki tedaviye hemen başlarsnız 500 tl tedavi ücretinden düşüyor.ama size o gün yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar . ben deneme atışı yapalım madem 500 verdim o da ordan düşsğn desim behse benden deneme atış ücreti almadılar sadece 500 verdim.ama ben dual yellow lazer için gittim bana hibrit lazerle başlarız dedi (hiç yaygın bir yöntem değil genelde istenmeyen tüyler için kullanılıyormuş) bende akıl edemedim bir bildiği var dedim şakağıma Denmr yaptık daha sonradan iki nokta gibii koyuluk kaldı 1 ayı geçti ama geçmedi daha.Allahtan komple yüzüme yaptırmadım.
artı daha sonradan bu şahıstaki lazerin avustralya menşei norseld dual yellow değil
kore menşeki bison cihaz olduğunu bugün öğrendim.
şu anda gerçek dual yellow olan bir yerde şakak kısmına deneme yaptırıp sonra bakıcam o da olmazsa daha başka bişey denemeyecem.siz izlediniz mi youtubedan felan videolar var
Merhabalar sırf bu konu için üye oldum. Bende de rosacea problemi var. Bu sebeple dual yellow lazeri araştırıyorum. Ben de 2 markanın olduğunu biliyorum ama iyi olan bildiğim kadarıyla NORSELD firmasınınmış fakat bu firmanın kendi sitesine baktığımız zaman Türkiyede yalnızca 4-5 yerde var. Ben bursada oturuyorum sanırım bu konuda şanslıyım benim yaşadığım şehirde bu cihazı kullanan bir doktor var Hatice Erdem kendisi fakat henüz gidip muayene olma şansım olmadığı için kendisi hakkında iyi kötü bir fikrim yok. İstanbulda da hande ulusal hanım aldı en son bu cihazı diye biliyorum. Bu cihaz Rosacea ve hassas ciltli olan hastalar için özellikle öneriliyor çünkü dalga boyu daha düşük ve ışık rengi sarı ve yeşil diğer lazerler daha agresif tedavi ederken bu lazer daha sorun odaklı çalışabiliyor ve çevre dokulara hasar vermiyor diye okudum fakat işte tanıdığım tecrübeli bu uygulamayı yaptırmış kimse yok , bu yüzden birilerini referans alamıyorum. Birçok soruna da iyi gelen bir tedavi olduğu yazılıyor; kılcal damar, akne, leke vs. Lütfen yaptıranlar varsa tecrübelerini buraya yazsınlar ya da mrs._hopeful benim instagram adresim. Oraya da dm atabilirsiniz. Bu konuda yardımcı olursanız gerçekten duacı olurum rosacea çok ciddi bir cilt hastalığı sıkıntısını çeken bilir. Allah hepimize Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah deneyimli kişilerden mesaj ve yorum bekliyor olacağım bu konularda yardımlaşmazsak şifamızı daha zor buluruz o sebeple kimse üşenmesin erinmesin birbirimizle bilgi paylaşımı yapalım derim ben Allaha emanet olun sağlıcakla kalın.
şu anda gerçek dual yellow olan bir yerde şakak kısmına deneme yaptırıp sonra bakıcam o da olmazsa daha başka bişey denemeyecem.siz izlediniz mi youtubedan felan videolar var