tşk ederim mesela bir iş yaparken veya çalışırken dinlenebilir yani değil mi ,etkisini gösterir?
evet bunu daha çok sevdim :)bunu paylaşmış olabilirim ama bir daha paylaşayım. mutluluk için. negatifi pozitife çevirmek için. çok seviyorum bunu.
bence de stresi alabilir diye düşünüyorum . inşallah. esmalara ne zaman geleceksiniz merak ediyorumTabi tabi olur. Sadece bazı hipnoz sesleri ve videoları oluyor mesela, onları kulaklıkla ve izleyerek, odaklanarak dinlemek gerekebiliyor ama böyle müzikler, sesler arka planda çalabilir sen istediğini yaparken.
Merhaba ders çalışırken bunları dinlersem faydası olurum ya da hangilerini dinlemem Lazım..şuan için Aşka ihtiyaç yok tamamen dersi kolay öğrenebilmem daha doğrusu algıları açmak için olanı hangisi
xx_9 bununla ilgili senden bilgi alabilir miyim biraz? merak ettim gerçektenbuyrunnn, kilo vermek icin.
Bununla da ilgili istiyorum boş vaktinde :)Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı =D Ayrıca cildi yeniliyor, yani yara izleri falan varsa, onları geçirmek için de etkili.
xx_9 bununla ilgili senden bilgi alabilir miyim biraz? merak ettim gerçekten
Bununla da ilgili istiyorum boş vaktinde :)
Kulaklıkları takıp günde 3-5 kere dinliyorsun bunları. Her gün dinlersen iyi olur en az 1 ay boyunca.
Konu sahibi uzaklaştırıldı. Bende bekliyordum ama malesefKeske bu konu tekrar canlansaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?