- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
- #1.141
Canım bu arada yenı okuyacağımız dua daha belli olmadı anneciğine simdiden gecmis olsun Allah yardımcısı olsun bol bol sifa versin size de güç kuvvet versin dua belli olsa sana yazacaktım ama belli de degil zaten listemiz cok uzun surmuyor sen anneciğinle ilgilen istediğin zaman döndüğünde de alırız seni listeye yabancı degilsin sıkıntı olmaz hıc gelemezsen de bir sonraki tura başlarsın ne zaman ıstersen canım:)Banada okudu yaz canm
Oy Allah razi olsun canm benim ya çok teşekkürler,dilimden dua düşmesin istiyorum su durumda daha da ihtiyacim var hem buradaki kizlarinda bende hakki vr ameliyat günü Allahtan birşey olmazsa 13 nisan o güne kdar duadayim ondan sonrakiler belli olursa da not alirim okurum,tekrar dualarin içinde çok teşekkürler çok anlayislisinCanım bu arada yenı okuyacağımız dua daha belli olmadı anneciğine simdiden gecmis olsun Allah yardımcısı olsun bol bol sifa versin size de güç kuvvet versin dua belli olsa sana yazacaktım ama belli de degil zaten listemiz cok uzun surmuyor sen anneciğinle ilgilen istediğin zaman döndüğünde de alırız seni listeye yabancı degilsin sıkıntı olmaz hıc gelemezsen de bir sonraki tura başlarsın ne zaman ıstersen canım:)
okudum ... okuduğumu yazmamışmıyım ... özür dilerim...Canım okudun mu
Canım lısteyı ctesı yapacağız ama duaya pzt başlayacağız zaten sen yetısırsın sıkıntı olmaz:)okudum ... okuduğumu yazmamışmıyım ... özür dilerim...
berirem içinde okudum... allah kabul etsin
yeni listeye geçeriz hafta sonu ben giremiyorum nasıl devam edicez netleştirirmisiniz ben ctesi ve pazar gününün dualarınıda alayım
Canım benım Allah razı olsunOy Allah razi olsun canm benim ya çok teşekkürler,dilimden dua düşmesin istiyorum su durumda daha da ihtiyacim var hem buradaki kizlarinda bende hakki vr ameliyat günü Allahtan birşey olmazsa 13 nisan o güne kdar duadayim ondan sonrakiler belli olursa da not alirim okurum,tekrar dualarin içinde çok teşekkürler çok anlayislisin
Canım var mı bır fıkrınız ben inşirah okuyalım dıye dusundum ama sizceCNM YENI TURDA NE OKUNUCAKredvelvetcake
cnm bacım...Canım var mı bır fıkrınız ben inşirah okuyalım dıye dusundum ama sizce
BEN DIGER TOPIKTE BUNU ISTEDIM BIR TUR OKURUZ GALIBA.Canım var mı bır fıkrınız ben inşirah okuyalım dıye dusundum ama sizce
NAS OLABILIR CNM BIZ DIGER TOPIKLERDE KEVSER IHLAS OKUDUK YASMINLE.Daha sonraki turda da Kevser ve kafirun okuyabılırız sonra nas felak... Hem de ezbere bılmeyenler dua ezberlemıs olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?