- 23 Temmuz 2013
- 338
- 365
- 88
- Konu Sahibi yavruceylann
-
Evet alıyoruz ama tur tamamlanmadan çıkmak yok yani sana okuyanlara okumadan çıkarmıyoruz. Kimse kimsenin hakkına girmesin.Hayırlı Cumalar. Bende dua grubuna dahil olmak istiyorum. Yeni kişi alıyorsanız katılabilir miyim?
Elbette =) Yarı yolda vazgeçip çıkmayacağımın sözünü veriyorum =) Yanlış anlamazsanız bir sorum olacak.İlk defa dua grubuna katılıyorum. 1 Kişiye okumamız gereken miktarı ne kadar zamanda okuyoruz?Evet alıyoruz ama tur tamamlanmadan çıkmak yok yani sana okuyanlara okumadan çıkarmıyoruz. Kimse kimsenin hakkına girmesin.
Canım her duanın altına yazıyoruz şu zamana kadar diye. Mesela sırada ki dua 25 marta kadarElbette =) Yarı yolda vazgeçip çıkmayacağımın sözünü veriyorum =) Yanlış anlamazsanız bir sorum olacak.İlk defa dua grubuna katılıyorum. 1 Kişiye okumamız gereken miktarı ne kadar zamanda okuyoruz?
Anladım =) Kenzül arş duası iki tane var biri uzun biri kısa hangisini okuyoruz. Birde duamızı okuyup tamamlayınca bildirim msjından başka birşey yapmak gerekiyor mu?Canım her duanın altına yazıyoruz şu zamana kadar diye. Mesela sırada ki dua 25 marta kadar
29. sayfada kenzülarş paylaşılmış. Ben bir tane biliyorum o da paylaşılan dua. Okuduğun zaman da listenin son halini kopyalayıp okundu yazıp paylaşırsın.Anladım =) Kenzül arş duası iki tane var biri uzun biri kısa hangisini okuyoruz. Birde duamızı okuyup tamamlayınca bildirim msjından başka birşey yapmak gerekiyor mu?
Canim senin yerine ben okurum kendim icincnm ben regli oldum okuyamam ama inşallah okutacak birilerini bulacam hak gecmesin
500 fatiha okudum .Rabbim kabul etsin...şengül için 2 tane kenzul arş okudum...Rabbim kabul etsin ...Amin...
Canim senin yerine ben okurum kendim icin
Cok sagol canim inşallah birinin duasi kabul olur bu ay hamile olurum bebiş istiyorummmmsaol canım benim benim okutuyorum ben 300 okuttum 200 kaldı onuda verecem bi çok kişiden dua toplamak istiyorum senin adına
Cok sagol canim inşallah birinin duasi kabul olur bu ay hamile olurum bebiş istiyorummmm
6 yıllık evliyim canim bir ikiz 7 aylik bir iki aylik duşükbende aynı arzuyla tutasanlardanım rabbim inşallah dualarımız kabul eder senin kaç yıl oldu evleneli kaç yıldır istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?