- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
- Konu Sahibi yavruceylann
700 fatiha okudum allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki yarın yeni listeye başlıyoruz; ama birinci tur bitmeden çıkmak yok. Herkes birbirine okumuş olsun.bende katilabilir miyim gruba
cnm alinti yaptim gormen icin.bittimi???bugun sonmus.Canim siradaki arkadasa 400 fatiha okudum
4.(MASCULIN )AYSE arkadasımız icin okuyoruz.INSALLAH.
5.Gulucuks(betül şule)............700 FATIHA
CNM KARISIKLIK YOK.Karışıklık olmuş sanırım. Kim okudu?
Canim sayfalara iyice bakin . Ben okudum diye 31.sayfada yazdim .damla_22 ve @Gulucukgs kızlar siz kaldınız. Sizde bitirince @Sengul1976 'e geçeceğiz.
Canim 31.sayfada okudum diye yazdim daha o zaman yazdim okudum diye. Sona asla birakmam hicbir arkadasimicnm alinti yaptim gormen icin.bittimi???bugun sonmus.
Canım haklısın ben eklemişim ama sonraki alıntıda bir karışıklık olmuş. Hemen düzeltiyorum.Canim sayfalara iyice bakin . Ben okudum diye 31.sayfada yazdim .
Canım Allah razı olsun. Seni bir sonraki listeye dahil etcem. Okuman gereken miktar belli olunca tamamlar buraya yazarsınsira kimde bilmiyorim ama siradakine 200 fatiha, 1 kenzül arş okudum
Tmm cnm gordum.evet arkadaş eklemiş şengül başka bir listeyi alintilamis kendi duasini yazmis ve ordan devam edilmiş senin yazini görmemiştim bittimi diye alinti yaptim cnm.okumustum demen yeterli. delile gerek yok.diğer topiklerdende biliyorum seni düzenli okuyanlardansin.Canim 31.sayfada okudum diye yazdim daha o zaman yazdim okudum diye. Sona asla birakmam hicbir arkadasimi
OKUDUM TATLIM... EKLE BENİDE.. SAĞLIKLI, HAYIRLI ,İMANLI, ALİM Bİ EVLAT İSTİYOM
cnm alinti yaptim gor diye .sira sende.