- Konu Sahibi HATXIXCE1007
-
allahım şu hayır mübarek ayda ilk önce bebeğinin sonra sizin yüzünüze baksın inşallahhhh. Siz ve sizin gibi dua eden allaha el açan her kulunun yardımcısı olsun allahımmmm. Allah dar keseye el attırmasın inşallahhhh. Bütün hayırlı kapılar bi anda önünüze açılsın inşallah. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Hiç ummadığınız bi anda her şey çok güzel olsun inşallahhh. (kendim için ettiğim duaları ettim)
birde allah bebeğinize booool bol rızık sağlık versin inşallahhh.
rabbim yar ve yardımcın olsun. Müslümanın başka bir müslüman kardeşine yaptığı dua geri çevrilmezmiş, o yüzden bütün kalbimle dua edeceğim senin ve güzeller güzeli bebeğin için, öncelikle sağlık sıhhat versin rabbim bahtınızı açık etsin inşallah, hayırlı insanlarla karşılaştırsın, borçlarından kurtulmayı nasip etsin, kimselere muhtaç etmesin bereket yağsın sofranıza, hayırlı bol kazançlarla şu sıkıntılı günlerinden kurtulmayı nasip etsin inşallahh!!!
Yüce rabbim, ona açtığın elleri boş çevirmez, muhakkak karşılığını verir. Inancını yitirme, sürekli dua et namaz kıl, salat-ı tefriciye okurum ben hep sıkıntılı zamanlarımda, ve rabbim mutlaka bir yol açmıştır, burası çıkmaz sokak dediğim zamanlarımda..
ay canım gerçekten çok üzüldüm bütün kalbimle dua ediyorum. Borcun nekadar? çokmu?
çok değiliş ya bulursun inşallah üzülme canım sonra sağlığından olursun. Herşey yerine geliyor ama sağlık bidaha gelmiyo yerine.benim babada iflas etti çok üzüldü kendini çok yıprattı sonra kalbinde sorun çıktı ne yaptıysak teselli edemedik. Borcu kaldırabilecek bi insan değildi. Sonunda borcunu ödedi ama sağlığını kaybetmişti ve 1,5 yıl önce kaybettik babamı(( sakın üzülme.
allah sevdigi kullarını zorluklarla imtahan edermiş sabrını sınarmış inşallah en kısa zamanda sıkıntıların biter tüm güzellikler mutluluklar senin olsun
allah her sıkıntının arkasından bir ferahlık verirmiş.....
Rabbim seni ve cümle darda olan insanlara yardım etsin inşaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?