- 29 Haziran 2017
- 105
- 116
- 53
- Konu Sahibi Karasevdaamm1
Arkadaşlar canım okadar yanıyoki gözuaşlarım sel gibi akıyo... dualarınıza okadar ihtiyacım var ki müslamın müslamana yaptığı dua makbuldür kabul olur bana dua edin allah rızası için şu sıkıntıların için... Özet anlatıcam annem beni küçüklüğümden beri hiç sevmez yani tamam her annen gibi sever ama içten değil yani öyle diğer kardeşleirm gibi... hep diğer kardeşleirmi sevmiştir, hep onları haklı görmüştür haklı olsam hep dışlıyo beni işte keşke bunlarla tek kalsa, küfürler, saçımı koparmalaro, soparlar dövmeleri kan içinde kalmalarım hergün bir yerimin mosmor olucak kadar hep dayak yemişimdir bu zamana kadar yaşım 22 .. hep sabrettim mesela okadar bana çektiridki artık herşeyde sinirleniyorum acaba ben mi haksıızım o mu diye hep düşünmüşümdür ama kim hakkeder öyle dayakları ne yapsada? Diğer kardeşlerimi asla öyle dövmez diyorum ya hep ben... içim acıyoo nolursunuz bişeyler diyin. Bir sevdiğim var onlada küssüz konuşmuyoruz ona çok ihtiyacım var herşeyi unutturcak bi o var nolursunuz dua edin rabbim sevdiğimi bana versin o yandan yüzüm gülsün...