• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza okadar muhtacım kii..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karasevdaamm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
105
116
53
Arkadaşlar canım okadar yanıyoki gözuaşlarım sel gibi akıyo... dualarınıza okadar ihtiyacım var ki müslamın müslamana yaptığı dua makbuldür kabul olur bana dua edin allah rızası için şu sıkıntıların için... Özet anlatıcam annem beni küçüklüğümden beri hiç sevmez yani tamam her annen gibi sever ama içten değil yani öyle diğer kardeşleirm gibi... hep diğer kardeşleirmi sevmiştir, hep onları haklı görmüştür haklı olsam hep dışlıyo beni işte keşke bunlarla tek kalsa, küfürler, saçımı koparmalaro, soparlar dövmeleri kan içinde kalmalarım hergün bir yerimin mosmor olucak kadar hep dayak yemişimdir bu zamana kadar yaşım 22 .. hep sabrettim mesela okadar bana çektiridki artık herşeyde sinirleniyorum acaba ben mi haksıızım o mu diye hep düşünmüşümdür ama kim hakkeder öyle dayakları ne yapsada? Diğer kardeşlerimi asla öyle dövmez diyorum ya hep ben... içim acıyoo nolursunuz bişeyler diyin. Bir sevdiğim var onlada küssüz konuşmuyoruz ona çok ihtiyacım var herşeyi unutturcak bi o var nolursunuz dua edin rabbim sevdiğimi bana versin o yandan yüzüm gülsün...

Sakın annenden kaçmak için evlenme. Hem umduğunu bulamayabilirsin, hemde eloğlu mutlaka bi yerde canını acıtmak için kullanır.

İşr gir evden ayrıl. Zaten dövüyo her türlü en azından mutlu olursun.

Birde bu diğer kardeşler ve baba bişey demiyormu canım o zamanlarda?

Sakın annenden kaçmak için evlenme. Hem umduğunu bulamayabilirsin, hemde eloğlu mutlaka bi yerde canını acıtmak için kullanır.

İşr gir evden ayrıl. Zaten dövüyo her türlü en azından mutlu olursun.

Birde bu diğer kardeşler ve baba bişey demiyormu canım o zamanlarda?
Babamdan hep gizlemişimdir üzülmeisn diye babam şefkatlidir aslında.. kardeşleirmde engel oluyoda nekdar olanilirler işte..

Babamdan hep gizlemişimdir üzülmeisn diye babam şefkatlidir aslında.. kardeşleirmde engel oluyoda nekdar olanilirler işte..
Her tarafın mor nasıl farketmezler? Davranışları azarlamaları falan da mı dikkatini çekmiyo babanın?
Neden böylesin diye sormadın mı hiç, üvey falan olabilir misin dile getirmesi bile zor ama...

Her tarafın mor nasıl farketmezler? Davranışları azarlamaları falan da mı dikkatini çekmiyo babanın?
Neden böylesin diye sormadın mı hiç, üvey falan olabilir misin dile getirmesi bile zor ama...
Yaa babam kaç defa anladı yakaladı fakat hiç detaylıca anlatmamışımdır hep gizlemeye çalıştım kaç defa kızdıda bazen annemi haklı gördüğüde oldu ya babamla kardeşlerimde onun tarafında oluyolar genelde aslında... hayır üvey değilim hatta anneme çok benziyorumdur... her insanın hatası olur benim hatalarım onun gözünde çok büyük oluyodu ne biliyim ya gerçekten...

Annenden kurtulmak icin evlenme sakin.annenle konusmaya cakis benimle dersin ne diye sor.
Bana kalirsa derslerine asil meslek sahibi ol kirtul

Annem de olsa bana böyle şiddeti reva gören sanırım polisi arar ihbar ederdim hiç de acımazdım , sevgiliniz de zor zaman da yoksa hiç olmasın daha iyi ve umudu ateşde kavrularak aramayın , bir işiniz yoksa edinin , okuyorsanız bitirin ve kendi çabalarınızla bir ev açıp ,kendinize şans verin , aileyi kimse seçemediği gibi bir asır da dizinin dibinden ayrılmayıp yaşamak kimsenin boynunun borcu değil , iş doğurmakla da olmuyor , dayağa sinip vefayla da herşeyin bir limiti var ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Puu oyle anneye. Merhametsiz kadin. Kan cikarcak kadar.. off keske okumasaydim. Kiyamam ya. Allahim esinden yana yuzunu guldursun. Gelecegin cok guzel olsun insallah. Sakin yasadiklarindan dolayi acele karar verme evlenecegin insani iyi irdele. Memur falan olabilir misin egitim durumun ne keske iyi bi isin olsa da terketsen o aileyi. Babanda adam gibi duramamis arkanda. O izin vermese yapamaz. Hasta ruhlu ya.

Hayır niye dövüyor biraz orneklendirirmisiniz? Bu ne zalimlik.siz o evin stres topu filanmisiniz! Kemal Sunal'ın mazlumu getirin bana mazlumu diye bir filmi vardı..Annenizin mazlumu sizmisiniz.kabuledilemez bir durum bu.

Üniversiteyi kazanıp ve gerekirse okurken çalışıp o evden ayrılmalısın.
Anneni hiç bir şey bu saatten sonra değiştiremez.
Sevilmediğin yerde durma.
Radikal kararlar alma vakti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X