Kac yumurta toplanmışMerhaba arkadaslar tup bebek islemine baslamistim igneler vs hersey yolunda giderek bugun sabah 12 yumurtam toplandi yarin arayip detayli bilgi verecekler doktorum 1 martta transfer olacagini soyledi bi taraftan korku bi taraftan heyacan sadece tek transfer olacak umarim oda tutunur benim gibi olanlar yazabilirmi destek olmak açısından
12 tane cikmis ama dusukmu bilemedimKac yumurta toplanmış
Oooo süper bakalim kaçı döllenecek en heycanli zamanlar12 tane cikmis ama dusukmu bilemedim
Hic sormayin yarin arayip bilgi verecekler bekliyoum suanda antibiyotik folik asit progesteron verdi onlari kullancaz bakalim rahim kalinligim iyi olduğunu soylediler yoksa igne verecektik dediler ama korku var ilk denemem suandaOooo süper bakalim kaçı döllenecek en heycanli zamanlar
Hiiic korkma en zor süreç yumurta toplama süreci onuda atlatmissinHic sormayin yarin arayip bilgi verecekler bekliyoum suanda antibiyotik folik asit progesteron verdi onlari kullancaz bakalim rahim kalinligim iyi olduğunu soylediler yoksa igne verecektik dediler ama korku var ilk denemem suanda
Ne guzel konustunuz wala suanda hemen oldu bitti vala bende saskinim igneler git geller wala zaten agri falan hissetmedim az kasik batmam war onu bile dusunmuyoum suanda umarim heesey yolunda gider yarin arayip bilgilendircekler doktor suana kadar hersey yolunda dedi amaHiiic korkma en zor süreç yumurta toplama süreci onuda atlatmissin
Transfer falan 2 dk sürüyor
Stres olma akışına bırak.
Kimseyle de kendini kıyaslama sakin .
Kiminin 20 yumurta toplanıyor 1 tane dolleniyor kimi 5 toplanıyor 5 i de dolleniyor
Sonuçta 10 tanesi döllense 10 tane dogurmucaz ya
En sağlıklısi olsun bizim olsun
Allah razi olsun umarim oyle olur cidden evlat hasreti ceken herkesin kucaklari dolsun inşallah gercektenHer şey çok güzel olsun sizin için inşallahsağlıkla bebişinize kavuşursunuz
Ne guzel konustunuz wala suanda hemen oldu bitti vala bende saskinim igneler git geller wala zaten agri falan hissetmedim az kasik batmam war onu bile dusunmuyoum suanda umarim heesey yolunda gider yarin arayip bilgilendircekler doktor suana kadar hersey yolunda dedi ama
Amin insallah bakalimSizin elinizden geleni yaptıktan sonrasi nasip .....
Akışına bırak relaksss.
Batma hissi vs normal doku hassasiyeti onlar ertesi güne kalmıyor bile
Aradlar hastaneden 5 tanesi dollenmis dedilerSizin elinizden geleni yaptıktan sonrasi nasip .....
Akışına bırak relaksss.
Batma hissi vs normal doku hassasiyeti onlar ertesi güne kalmıyor bile
3 ve 5 . Günleri bekleyecekler mi direk dondurmuslar miAradlar hastaneden 5 tanesi dollenmis dediler
Beklicekler 1 martta transfer verdiler bana çünkü sanirim aricaklarini soylediler3 ve 5 . Günleri bekleyecekler mi direk dondurmuslar mi
Ayyy hadi bakalımBeklicekler 1 martta transfer verdiler bana çünkü sanirim aricaklarini soylediler
Allahim insalalh güzel gider ya siz hamile kaldiniz mi acabaAyyy hadi bakalım
Benimde 13 toplanmış ti 13 u de 3.gune geldi
5.gune 4 tane kalmıştı
Maalesef negatif sonuçlandı ilk transferim sonra gen tarama testleri istediler onlar da temiz geldi .Allahim insalalh güzel gider ya siz hamile kaldiniz mi acaba
Allah sizi ya sorun varmiydi sizde sanirim hicbisey yok of surec cok zor bende dondurcam zaten kalanlariMaalesef negatif sonuçlandı ilk transferim sonra gen tarama testleri istediler onlar da temiz geldi .
Bizde ara vermeye karar verdik yavrucuklarim donmaya devam ediyorlar
Şuana kadar yapılan hicbirsey de sorun çıkmadı ne eşimde ne bendeAllah sizi ya sorun varmiydi sizde sanirim hicbisey yok of surec cok zor bende dondurcam zaten kalanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?