Aşılama Dualarınızı esirgemeyin lütfennn

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kuzey1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
217
3
118
Kızlar yarın 2. aşılamamı olucam. Rabbim bu sefer nasip eder inş. Bu satırları okuyan tüm arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin lütfenn. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Rabbim sevindirsin sağlıklı bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallahhhhh....

Hayırlısı olsun Rabbim gönlünün muradını versin inşallah... :)

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle bende ilk kez olacam haftaya bakalım kısmetse tutar inşallah

Rabbim sevindirsin sağlıklı bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallahhhhh....

Hayırlısı olsun Rabbim gönlünün muradını versin inşallah... :)

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle bende ilk kez olacam haftaya bakalım kısmetse tutar inşallah

Allah hepinizden razı olsun kızlar. Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inş. Aşılamamın 6. günü bugün. Umutla bekliyorum sonucu :)

Dün adet günümdü bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahım sen utandırma, sonuna erdirmeyi nasip eyle rabbim.

Dün adet günümdü bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Allahım sen utandırma, sonuna erdirmeyi nasip eyle rabbim.

maşallahhhhhh sağlıkla sıhhatle doğsun inşallahhh tebrik ediyorum canımmm....

amiin canım
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun canım. Sevincimi paylaştınız. Rabbim ne muradınız varsa versin inş.

maşallahhhhhh sağlıkla sıhhatle doğsun inşallahhh tebrik ediyorum canımmm....

Çok sağol canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Seninde bebişin yolda. Rahat bi şekilde doğurursun, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inş.

sağolasınnn ... bendeb 6 yıl uğraştım bu yollardaaa onun için çook seviniyorum hamiş haberlerine ... inşallah bebiş bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın , isteyenede Rabbim tez zamanda versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…