dualarınızı esirgemeyin ne olur

ey kurban olduğum rabbim arkadaşın bebeğiyle birlikte bütün küvezda yşam mücadelesi veren bebeklerimize sağlık sıhat ver , sorunsuz bi şekilde ordan çıkmalarını nasip eyle. o küvezlerden çıkıp o kadar sıkıntı çeken anne babalarının yüzlerini güldür. ordan çıktıktan sonra diğer sağlıklı çocuklar gibi hiç bi sorunlarının kalmamasını nasip eyle. annelerine babalarına o miniciklerin gülücükler atıp anne baba dediği günleri görmeyi nasip eyle. amiiiiiiiiiiiiiiiin
Alah minik kuzuna yardım etsin arkadaşım. 26 27 haftalık olupta yaşayanar va hiç korkma allahım yardım eder. sen bol bol dua et. bide sütnü sağ annesi yarın bi gün memişlerini yara edene kadar emecek sütün yetmediğinde takviye yapacaksın miniğine. bak çıkmakta bile sabırsızlanmış maması yetmezse çok kızar sana sonra..

Ah kıyamam sana,
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
yeni doğan sarılığı,her bebekte görünür,
bazısı hafifi atlatır,bazısı küvezde mavi ışık tedavisiyle atlatır...
siz bunları düşünüp üzülmeyin ki,sütünüz kesilmesin...
bebeğinizin şuan sizin sütünüze çok ihtiyacı var...
maaşallah kilosu çok güzel,bencede hemen atlatacaktır,
dua edin,olumlu düşünün...
Allah yardımcınız olsun...

konunuz içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla-f293/
bölümüne taşınacaktır...
sevgiler...

Son düzenleme:
kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür

hadi bakalım gözünaydın sevindim.
bir ay bile kalmayacak bak görürsün
artık uzman oldum ben bu konuda a.s.a.s.

geçmiş olsun canım
ama hiç moralini bozma
bence bebeğinin kilosu çok çok iyi
normal haftasında doğan bebekler bile bazen 2500 gram doğabiliyor
3ay küvezde kalacağını sanmiyorum
sen güçlğ olki bebeğinde güçlü olsun
Allah şifa versin inşallah yavrunu sana bağışlasın :Saruboceq:

herseyı saglıklı ama..
kılosu gayet guzel allahım koruodur onu elbette yeterkı sız ayakda durun...
acıl sıfalar dılerım..

canım öncelikle geçmiş olsun.
utkumuzun kilosunun maşallahı var zamanında doğan bebekler bile bazen bu kiloya ulaşamıyor. (ben 1800 gr doğmuşum ve zamanında) hem bak doktor da ne güzel şeyler söylemiş. şimdi sana düşen güçlü olup sabırla oğlunu beklemek. biliyorum bunları lafta söylemek kolay icraatte zordur ama burda erken doğum yapanların yazdıklarını mutlaka okumuşsundur onlara göre çok daha iyi durumdasın. hem moralini yüksek tut ki utkumuz doya doya anne sütü içebilsin değil mi?
Rabbim hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin canım. güzel haberlerini bekliyoruz.... a.s.

geçmiş olsun canım... ben 31. haftamda doğum yaptım 1800 gr dı bebeğim... dr un eşime ilk söylediği yapacak bişey yok ya Allahtan umut kesilmez olmuş tabi bana söylemediler... ama öyle olmadı kızım öyle hızlı toparlandı ki 10 günde evimize geldik... bol dua ettik yapacak başka bişeyimiz yoktu rabbim de bizi geri çevirmedi çok şükür... sen de bol bol dua et.... Allah yardımcınız olsun... utkumuza acil şifalar inşallah...

kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah

ah bitanem ahh çok geçmiş olsun ben daha yeni okudum kusuruma bakma nolur
ama sen kendini boşuna üzüyor annesi bak oğluşun nasılda toparlanıp gelecek kollarına
kötü şeyler getirme aklına olur mu çok öpüyorum seni Şeniz

canım inşallah ameliyatıda hayırlısıyla güzel gecer.allah güc versin her ikinizede.çok çok gecmiş olsun tatlım.açil şifalar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…