Duanıza ihtiyacı var.

EsmaMemo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.563
0
116
38
İstanbul
Sevgili arkadaşlar.
canımdan çok sevdiğim dostum arkadaşım sırdaşım herşeyim olan arkadaşım nazlıda ekim annesi olucak inş.ama ikili testinde bebeğinin down sedromu doğabileceğini söylemişler. hepimiz çok üzüldük. 1 ay sonra üçlü test ve amino sentez yani karnından sııvı alınıcak. Arkadaşımın şuan dualara çok ihtiyacı var. bu konuda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. Allahın izniyle ve hepimizin dualarıyla inş.çok sağlıklı bi bebek olucak. eminim ona burda biraz morel olucaz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Allah yrdımcısı olsun..inşallah 3lüde temiz çıkar..moralini yüksek tutmaya çalışsın lütfen..

Allahım yardım eder inşallahhh.Bu kadar çok bebişini isteyenin yanında olur...İi çıkıcak cnm 3 lüsü bak bizde duyduk hep 2 lisi sorunlu çıkıp 3 lüsü sapağsalam çıkan.İNŞALLLLLAHHHH:Saruboceq:

Allah yrdımcısı olsun..inşallah 3lüde temiz çıkar..moralini yüksek tutmaya çalışsın lütfen..

inşallah zuzucum.çok sağol
Allahım yardım eder inşallahhh.Bu kadar çok bebişini isteyenin yanında olur...İi çıkıcak cnm 3 lüsü bak bizde duyduk hep 2 lisi sorunlu çıkıp 3 lüsü sapağsalam çıkan.İNŞALLLLLAHHHH:Saruboceq:

evet bende çok duydum hepsini anlattım. inşallah nazlının bebğininde öyle olur.

arkadalar hepinize çok teşekkür ederim başta canım dostum olan esmaya dualarınız inşallah atlatıcam:CüvCüv:

rabbim yardıncın olsun cnm inşallah herşey güzel çıkcak dualarımız kalbimizle seninle cnm allahım melegini korusun senideeee

Ben inanıyorumki Allah'ın izniyle sonuçlar çok güzel çıkacak. Hem bazen bu gibi testler yanılabiliyor. her türlü teste rağmen down sendromlu deselerde sağlıklı doğan bebekler duymuştum. Bu güzel günlerini canını sıkmakla geçirip bebeğinide üzme. ıyi düşün ki iyi olsun...

İnş bütün testleri temiz cıkar.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.bu testler ne bilim bana cok inandırıcı gelmıyo.Bu sonuclar sadece ihtimal kesin değilki .ve bu sitede cok rastladım kesin down sendromlu denılıpte çok sağlıklı bebişler doguran.Sakın moralini bozma bosuna bebişini üzme.Tüm dualarımzı seninle allah yardmcn olsun.Sağlıklıca bebişini kucagına alman dileğiyle

canım çok üzüldüm ama emin ol herşey çok temiz çıkıcak allahın izniyle bütün dualarım seninle inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcak opuyorumnanaktan

canım sakın üzülüp stres yapma.. inşallah hiçbişey çıkmayacak ... benim ankaradaki arkadaşımın her testinde down sendromu çıktı ama bebiş çok sağlıklı doğdu hamd olsun şimdi 4,5 yaşında hiç bir sorunu da yok.. arkadaşım boş yere evham etmişim diyor ... çok zor olduğunu biliyorum ama kendini üzme hiç... dualarımızdasın nazlıcım , esmacım sen ve minik meleğinde dualarımdasınız canım inş. herşey çok daha güzel olacak..

rabbim yardımcısı olsun insallah hersey temiz cıkar rabbim saglıklı sıhhatli meleğinikucagına almayı nasip eder...

canım sakın üzülüp stres yapma.. inşallah hiçbişey çıkmayacak ... benim ankaradaki arkadaşımın her testinde down sendromu çıktı ama bebiş çok sağlıklı doğdu hamd olsun şimdi 4,5 yaşında hiç bir sorunu da yok.. arkadaşım boş yere evham etmişim diyor ... çok zor olduğunu biliyorum ama kendini üzme hiç... dualarımızdasın nazlıcım , esmacım sen ve minik meleğinde dualarımdasınız canım inş. herşey çok daha güzel olacak..

inşallah saimecim nazlının bebeğindede bişey çıkmaz. dualarınızı eksik etmediğini biliyorum cnm. Allah razı olsun hepinizden.Allahın izniyle ve sizinde dualarınızla yarenim sağlığına kavuştu. ilayımı öptüm...

Sevgili arkadaşlar.
canımdan çok sevdiğim dostum arkadaşım sırdaşım herşeyim olan arkadaşım nazlıda ekim annesi olucak inş.ama ikili testinde bebeğinin down sedromu doğabileceğini söylemişler. hepimiz çok üzüldük. 1 ay sonra üçlü test ve amino sentez yani karnından sııvı alınıcak. Arkadaşımın şuan dualara çok ihtiyacı var. bu konuda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. Allahın izniyle ve hepimizin dualarıyla inş.çok sağlıklı bi bebek olucak. eminim ona burda biraz morel olucaz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

canımm yaaaaa allah yardımcısı olsun vee moralini yüksek tutsun bende oldumm inş. onunda dora gibi sağlıklı bi bebeği olur...
kendini ve meleğini üzme annesi herşey çok güzel olacak inş. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder ...:1hug:

Allah yardımcınız olsun bazen bu şekilde imtihan ediliyoruz ben hamileliğimde bu testleri yaptırmamıştım sağlıklı bir bebeğim var sizinkininde öyle olduğuna inanıyorum inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza bebeğinizi alırsınız

İnşallah hayırlısıyla temiz çıkacak, bu zor günler geride kalacak, allahım evlat acısıyla hiçbir anneyi sınamasın.

canım inşallah bişey yoktur ama sakın üzülmesin benim tanıdığınım daha yeni aynı şey oldu amniyosentezde sağlıklı çıktı testler çok yanıltıyo inşallah öle olur...

rabbim inş böyle bişey yoktur doktorlarımız yanolmıştır...arkadaslar bizim anneler arasında da böyle bı arkadas vardı hatta sonra temız cıkmıştı deıl mı? hatırlayamadım şimdi..inş temiz çıkar..

inşallah birşey olmaz merak etmesin .bu ikili üçlü testler zaten sadece bir ipucu elde edebilmek için yapılıyor.yoksa bu testler sonuç veren ,kesin tanı koyan testler değil.

ben kızıma hamileyken de bayağı bir problem yaşadım.kızımın ensesini kalın çıktı,doktorlar burun kemiğini göremediler vs. (bunlar anomali belirtileri ) birden fazla dr a gittim hepsi aynı şeyleri söyledi. 11 haftalıkken CVS ( plesentadan parça alma işlemi ) yapıldı.bir ay stres içinde sonuç bekledim ama alınan parçada üreme olmadığı için sonuçlanamadı. ardından amniosentez yapıldı.buda çok geç üredi ama elhamdülillah hem sağlık haberini hemde kızım olacağı haberini almış oldum.

esmacım,eğer ultrason görüntüleri normalse bence hiç problem etmesin arkadaşın.inşallah güzel haberlerini alcak.güzel düşünsün,güzel olsun....

Back
X