• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duaya ihtiyacım var arkadaşlar

Rabbim tez günde sizi selamete çıkarsın. zor sürecinizi kolaylıkla atlatın İnşaallah. Günlük vakıa süresini, Ya rezzak, Ya Fettah, Ya Selam, Ya Muğni esmalarını, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temim bi’l-hayr " anlamı: Rabbim İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin
okumanızı tavsiye ederim. ALLAH yar ve yardımcınız olsun 🤲
Allah razı olsun teşekkür ederim duanız için 🤲

Merhabalar,
Birbirne dua etmenin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için buraya sıkıntımı paylaşmak istedim. Yeni evlendim. Evlendikten 3-4 ay sonra eşimin ortakları borçları bıraktı kaçtı. Davalar borçlar.. Çok büyük meblalar. Dua eder misiniz. Vakia okumamı önerdiler ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederm dualarınız için💓💓
Arkadaşlar yine ben. 2 sene geçmiş. Biraz hafifledi borçlar ama hala ödemeler bitmedi maalesef. Eşim de ben de çok yıprandık. Bir cesaret çocuk denedk ama düşük yaptım. Evliliğimizdeki iletişim de yara aldı. Görenler bize dua edebilir mi. Paylaşacak kimsem yok maalesef. Artık insanlar da sıkıldı aynı konudan… dua ederseniz çok sevinirm.. Allah razı olsun dua edenden 💐

Back
X