anladim.yerimsenibentabii kolay olmaz o sicagin altinda calismak....:1closedeyes:
sagol canim.....kendine iyi bak...yerimseniben
görüsürüzŞeniz
kizlar dubaide ysayanlarin yardimina ihtiyacim var hamileyim kontrola gitmem lazim ama hangi hastane,doktor guvenilir ve uygun ucretli bilmiyorum bilgisi olan varsa lutfen yardim edin
Merhaba Dubai de yasayan arkadaslar..Sızlere acıl bır sorum olacak..Dubaı de evlenemek ıcın ne yapmak lazım ? Yabanci bir ulke vatandasiyla Dubaide nasil evlenilebilir ? Turk konsoloslugundami evlenmek lazim ? Yada Dabai makamlarindami ? Hangi evraklar gereklidir ?
Bilgisi olan varsa acil donebilirse cok sevinirim...
merhaba cnm oncelikle hamileligin hayirli olsun.umarim cok rahat gecirirsin.bende hamileyim ve 1.5 senedir dubaide yasiyorum.benim 7ay oldu nerdeyse bir kizim olacak insallah mart ayinda.
ben iran hastanesine gidiyorum doktorum iranli bir bayan sayyad-mozhgan.
cok fazla dr.gezdim en iyisinin ve olaya ticari anlamda bakmayanin bu olduguna karar verdim.tabi son anda degistirmezsem.muayene ucretleri 90-100 dirhem.ama sonografi kan testleri seker testi ve istege bagli 3 boyutlu testlerin fiyatlari tabiki ayri.
dogum ucretleri ise 10000 ile 15000 arasinda degisiyor dogumun sezeryanli normalmi epiduralmi olacaginada bagli.maksimum 20000(o da ozel hastanelerde sectigin hasta odasina bagli tek kisilik cifkisilik lux seklinde)
a.s
ben baskentte yani abu dhabi de yasiyorum.sorusu olan varsa cevaplayabilirim.konu acilali cok uzun zaman olmus ve bircok soru hava da kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?